Ελλάδα

Αντίρριο – Γιάννενα: Έτοιμος ο δρόμος στο μεγαλύτερο μέρος [vid]

Μια ανάσα δρόμος μένει να ολοκληρωθεί. Τα 9 στα 10 χιλιόμετρα είναι έτοιμα, το ποσοστό ολοκλήρωσης των έργων έχει αγγίξει το 89% και απομένουν... λεπτομέρειες για να παραδοθούν στην κυκλοφορία μεγάλα τμήματα που θα μειώσουν άμεσα τη διαδρομή κάτω από τις 2 ώρες.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το έργο “κολλάει” σε μικρές λεπτομέρειες, όπως στον Αμμότοπο, όπου μένει ανοιχτή μια απαλλοτρίωση της τάξης των 50 μέτρων, στο Κρίκελο, όπου ξεκίνησαν οι ενοικιάσεις και μένουν 100 με 200 μέτρα, ενώ στη Ρίζα όπου τέλειωσαν οι απαλλοτριώσεις τα μηχανήματα πήραν φωτιά και το έργο προχωράει με γοργούς ρυθμούς.

Εντυπωσιακή είναι η πρόοδος των εργασιών αμέσως μετά τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου στη Σήραγγα Κλόκοβας, όπου απομένει ουσιαστικά η ασφαλτώστρωση στο τελικό μέρος, ενώ στα τμήματα Γαβρολίμνη-Κεφαλόβρυσο γίνονται σημάνσεις και ασφαλτικά και το τμήμα Κουβαράς-Αμφιλοχία είναι πλήρως έτοιμο.

Ως τα Χριστούγεννα είναι πολύ πιθανό να δοθεί στην κυκλοφορία το μεγάλο τμήμα Γαβρολίμνη-Αμφιλοχία, ένα τμήμα που είναι βέβαιο ότι θα δοθεί το πολύ ως τις αρχές του 2017, ενώ το τμήμα Κάμπη-Πέρδικα είναι τελειωμένο σε ποσοστό 100%, αν και απομένει το μικρό κομμάτι των 100 μέτρων στον Αμμότοπο.

Μέσα στον Δεκέμβριο θα κλειδώσουν οριστικά τα χρονοδιαγράμματα των τμημάτων που θα λειτουργήσουν άμεσα, τον Μάρτιο,ενώ ελάχιστες εκκρεμότητες θα παραμείνουν μέχρι τον Αύγουστο.

Με πληροφορίες από ypodomes

Video από Nafpaktianews

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απέπλευσε το πλοίο «Κίσσαμος» από τη Μήλο μετά την προσάραξη: «Έγινε μπλακ άουτ και συνέχισε ακυβέρνητο» λέει επιβάτης
«Στο σημείο έφτασε το Λιμενικό, ψαράδες της περιοχής αλλά και άλλο επιβατικό πλοίο, σε περίπτωση που χρειαζόταν να γίνει επέμβαση ή βοήθεια», περιέγραψε η γυναίκα στο newsit.gr
Εικόνα μέσα από το πλοίο Κίσσαμος
Η Φυσική ανεβάζει τις Ιατρικές και τις Πολυτεχνικές σχολές - Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις των πανεπιστημίων
Στο 1ο και το 4ο επιστημονικό πεδίο θα υπάρξουν πτωτικές τάσεις, καθώς οι επιδόσεις των υποψηφίων κινήθηκαν σε γενικές γραμμές σε χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με πέρυσι.
Ανάρτηση βαθμολογιών Πανελληνίων 8
Πορτοκαλί συναγερμός για πυρκαγιές σήμερα – Αττική, Πελοπόννησος και Εύβοια στο επίκεντρο
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους
Άτομο εντοπίστηκε νεκρό σε πυρκαγιά σε μονοκατοικία στην διασταύρωση των οδών Αγίας Μαγδαληνής και Φιλικής Εταιρείας στη περιοχή της Ραφήνας. Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2026 (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Το πλοίο Κίσσαμος με 1.246 επιβάτες προσάραξε κοντά στη Μήλο μετά από μπλακ άουτ
Στο σημείο της προσάραξης έσπευσαν ένα πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ένα αλιευτικό σκάφος, καθώς και ένα επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο, προκειμένου να συνδράμουν εφόσον απαιτούνταν
Το πλοίο Κίσσαμος
12