Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Άντζελα Ζήλεια: Το τέλος της ήταν μαρτυρικό – Είχε υποστεί κάταγμα στη σπονδυλική στήλη μετά από ατύχημα

Άντζελα Ζήλεια: Το τέλος της ήταν μαρτυρικό – Είχε υποστεί κάταγμα στη σπονδυλική στήλη μετά από ατύχημα

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Άντζελα Ζήλεια έφυγε από τη ζωή προχθές Τετάρτη (28.6.2023) σε ηλικία 88 ετών και όπως αποκαλύπτεται τώρα ο θανάτός της φαίνεται πως ήταν μαρτυρικός.

Η σπουδαία τραγουδίστρια και ηθοποιός, Αντζελα Ζήλεια, είχε υποστεί πριν από πέντε μέρες ένα πολύ σοβαρό ατύχημα μέσα στο σπίτι της και ταλαιπωρήθηκε πολύ μέχρι τον θάνατό της.

Η Άντζελα Ζήλεια έπεσε μέσα στο σπίτι της και έσπασε τη σπονδυλική της στήλη, με την πολυαγαπημένη κόρη της να τη μεταφέρει σε ιδιωτική κλινική, αποκάλυψε η εφημερίδα Espresso.

Οι πόνοι που είχε ήταν αφόρητοι και φάινεται πως προκάλεσαν τον θάνατο της τραγουδίστριας και ηθοποιού.

Ο τραγουδιστής και επιστήθιος φίλος της, Τέρης Χρυσός μίλησε στην εφημερίδα για την απώλειά της, τόνισε ότι ήταν επί μισό αιώνα σαν αδέλφια και επισήμανε ότι δεν πρόλαβε να την αποχαιρετήσει.

«Για μισό αιώνα με την Άντζελα ήμασταν φίλοι καρδιακοί, σαν αδέλφια. Γυρίσαμε όλο τον κόσμο με περιοδεία και δοξαστήκαμε όπου και να πήγαμε. Το αποτέλεσμα ήταν να μην προλάβω να της πω δυο κουβέντες όσο ήταν ζωντανή. Δεν πρόλαβα να πάω στο νοσοκομείο και θα το φέρω βάρος στη συνείδησή μου», είπε ο Τέρης Χρυσός.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις