Ελλάδα

Απαγόρευση κυκλοφορίας ΙΧ το βράδυ της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα σκέφτονται στο Μαξίμου

Ακόμα και απαγόρευση κυκλοφορίας των ΙΧ εξετάζουν στην κυβέρνηση ως ύστατο μέτρο για τις μέρες του Πάσχα. Ποιες μέρες και ποιες ώρες θα ισχύσει το μέτρο αυτό.

Σε κάθε ευκαιρία κυβερνητικοί αξιωματούχοι, από τον Στέλιο Πέτσα μέχρι και το Νίκο Χαρδαλιά δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να γίνουν ακόμα πιο σκληρά τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας τις μέρες του Πάσχα.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας των Ι.Χ. το βράδυ της Ανάστασης και ανήμερα το Πάσχα. Και αν τελικά αποφασισθεί, τότε η απαγόρευση θα τεθεί σε ισχύ από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μετά τις 8, που κλείνουν τα καταστήματα.

Το ενδεχόμενο για πιο αυστηρά μέτρα άφησε ανοικτό ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο Live News και το Νίκο Ευαγγελάτο το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας.

Και όλο αυτό θα συμβεί προκειμένου να αποφευχθούν μεγάλα τραπέζια σε σπίτια συγγενών και φίλων τόσο το βράδυ της Ανάστασης όσο και την Κυριακή του Πάσχα.

Click4More Τα «κρυφά» μηνύματα Μητσοτάκη για οικονομία, άρση των περιορισμών και αλλαγές στο Δημόσιο

Ο λόγος που γίνονται όλα αυτά είναι ένας και σοβαρός: Η εβδομάδα που διανύουμε είναι η πιο κρίσιμη.

Αν τελικά τα επόμενα 24ωρα ανακοινωθούν νέα μέτρα, αυτά θα είναι εκτός απροόπτου και τα τελευταία καθώς η κυβέρνηση, σχεδιάζει την επόμενη φάση, αυτή της σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα.

Τα όσα μάλιστα θα επακολουθήσουν περιγράφονται και στο αναλυτικό ρεπορτάζ του newsit.gr στο οποίο μπορεί κανείς να δει τα βήματα της επόμενης ημέρας έτσι όπως διαφάνηκαν από τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διαμαρτυρία με πανό υπέρ της Παλαιστίνης από το ΚΚΕ στην Ακρόπολη – «Να σταματήσει η γενοκτονία»
Στα δύο πανό αναγράφεται το σύνθημα στα ελληνικά και στα αγγλικά «Να σταματήσει η γενοκτονία. Καμία συνεργασία με το κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ. Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Διαμαρτυρία του ΚΚΕ στην Ακρόπολη
1
O Πατριάρχης Βαρθολομαίος τέλεσε δοξολογία στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου που είχε καταστραφεί από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους
Η συνάντηση με τον γγ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και η συζήτηση για τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται ώστε να αναπτυχθεί διάλογος μεταξύ λαών, θρησκειών και πολιτισμών
Πατριάρχης Βαρθολομαίος
Δεύτερη η Αθήνα σε νεκρούς λόγω της κλιματικής κρίσης, ανάμεσα σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις - Βαρύ το τίμημα και σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη
Κατερίνη, Χανιά και Καλαμάτα οι υπόλοιπες ελληνικές πόλεις που πλήττονται από τις επιπτώσεις τις κλιματικής κρίσης - Τριπλασιάστηκε ο αριθμός των θυμάτων στην Ευρώπη
Έδαφος 14