Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι αλλάζει στο ωράριο από αύριο

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι αλλάζει στο ωράριο από αύριο
Φωτογραφία αρχείου

Αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας τίθενται σε ισχύ από αύριο, Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021, στις 6 το πρωί, έως και την Τρίτη 16 Μαρτίου στις 6 το πρωί, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας. 

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο) ισχύει από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί, ενώ στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) από τις 7 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί. Με εξαίρεση την Περιφέρεια Αττικής και την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, όπου η απαγόρευση κυκλοφορίας τις καθημερινές (Δευτέρα ως Παρασκευή) διαμορφώνεται από τις 9 το βράδυ ως τις 5 το πρωί, λόγω του μητροπολιτικού χαρακτήρα των περιοχών αυτών. Όσον αφορά στις περιοχές που είναι στο βαθύ κόκκινο, τα Σαββατοκύριακα η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύ από τις 7 το απόγευμα έως τις 5 το πρωί.

Νέες περιοχές στο βαθύ κόκκινο

Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) κατατάσσεται η Περιφέρεια Αττικής, καθώς και οι ακόλουθες Περιφερειακές Ενότητες: Αχαΐας, Αρκαδίας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Λευκάδας (εκτός από το Μεγανήσι), Φθιώτιδας, Αργολίδας, Κορινθίας, Θεσπρωτίας, ‘Αρτας, Σάμου, Βοιωτίας, Χίου, Αιτωλοακαρνανίας, Ρόδου, Ηρακλείου και Ευβοίας (εκτός από τη Σκύρο). Επίσης, στο συγκεκριμένο επίπεδο κατατάσσεται και ο Δήμος Καλυμνίων.

Όλες οι υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας κατατάσσονται στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο).

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις