Ελλάδα

Απάτη στα social media! Πυροσβεστική: Μην καλείτε στο 1990 για δωρεάν MB

Μια προσφορά απάτη για 500 δωρεάν MB στα social media έχει προκαλέσει προβλήματα στο Συντονιστικό Κέντρο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με δύο μηνύματα στο Twitter το Πυροσβεστικό Σώμα ενημερώνει τους πολίτες για την κακόβουλη ενέργεια, ενημερώνοντας πως παρακωλύεται το έργο τους.

“ΜΗΝ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΟ 1990. Η προτεινόμενη ως προσφορά που υπάρχει στα social media για δωρεάν 500 ΜΒ αποτελεί κακόβουλη ενέργεια και παρακωλύεται σημαντικά η ορθή λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου του Πυροσβεστικού Σώματος & το πυροσβεστικό έργο γενικότερα”, τονίζεται χαρακτηριστικά.

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διάλογοι «φωτιά» για τη φοροδιαφυγή της Pizza Fan - «Μέχρι 40 ευρώ μπορεί να βγει "κέρασμα"», «δεν θα εκτεθούμε μόνοι μας σαν τους μ@@κες»
Στο φως της δημοσιότητας οι αποκαλυπτικοί διάλογοι που είχε ο φερόμενος ως επικεφαλής του κυκλώματος, Κωνσταντίνος Αντάρας, με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους
Φωτογραφία ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ 5
Basketgate: Δεν έπεισε ο Παπαπέτρου και προφυλακίστηκε – Τα μετρητά στο σπίτι που δεν δικαιολογούνται και το προσωνύμιο «γραμμάριος»
Υποστήριξε ότι τα 820.000 ευρώ που κατασχέθηκαν αποτελούσαν μέρος των αποταμιεύσεών του - Απολογούνται αύριο ο Βαγγέλης Λιόλιος και ο Γιώργος Μαυραγάνης
Ο διαιτητής Πέτρος Παπαπέτρου 32