Ελλάδα

Απείλησε να μην ξαναπάει στη δίκη η μητέρα του Αλέξη

Δεκτό έγινε τελικά  το αίτημα της οικογένειας Γρηγορόπουλου να εξεταστούν και άλλοι μάρτυρες. Κατέθεσε ο ιατροδικαστής Λευκίδης.

To Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας έκανε τελικά δεκτό το νέο αίτημα του Χρίστου Μυλωνόπουλου να κληθούν νέοι μάρτυρες για να καταθέσουν στην υπόθεση για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.Το αίτημα είχε απορριφθεί την Τετάρτη έπειτα από ολιγόεπτη σύσκεψη και ήταν η αφορμή για την αδιαθεσία που ένοιωσε η κ.Τσαλικιάν καθώς και ο λόγος που δεν παραβρέθηκε σήμερα στην δίκη.

Μεταξύ των μαρτύρων θα είναι αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό αλλά και δημοσιογράφοι. 

Η κα Τσαλικιάν μιλώντας στο Νewsit δήλωσε ικανοποιημένη για την απόφαση αυτή και την Δευτέρα θα βρίσκεται στην Άμφισσα για την συνέχεια της πολύκροτης δίκης.

Εαν δεν γινόταν δεκτό το αίτημα ,ο κ. Μυλωνόπουλος θα παραιτείτο της υπόθεσης και η οικογένεια θα ζητούσε αναβολή μέχρι να βρεθεί νέος συνήγορος δήλωσε στο Νewsit ο Ανδρέας Κωσταντίνου, σύντροφος της κας Τσαλικιάν.   

‘Ενταση το πρωί

‘Οπως είπε ο κ. Κούγιας, η Πολιτική Αγωγή έχει δυνατότητα να έχει τους καλύτερους δικηγόρους και πραγματογνώμονες. “Είμαστε βέβαιοι πως θα κριθούμε δίκαια, αλλά δεν ανέχομαι να είμαστε εμείς εδώ και η Πολιτική Αγωγή να έχει δυνατότητα να κάνει επισκέψεις σε γραφεία και να τις γνωστοποιεί αμέσως στον Τύπο. Τι δίκη θα κάνουμε έτσι; Και εκατό μάρτυρες να φέρει εδώ η Πολιτική Αγωγή η αλήθεια είναι μία”. 

Ο κ. Κούγιας υποστήριξε πως από την αρχή στο χειρισμό της υπόθεσης έγιναν λάθη και από πολιτικούς από το φόβο των επεισοδίων στην Αθήνα, ενώ σχολιάζοντας παλαιότερο δημοσίευμα στον Τύπο, που υπαινισσόταν “στημένη” υπέρ του κατηγορουμένου δίκη, είπε χαρακτηριστικά “τι να στήσει αυτός ο φουκαράς, που κρύβεται η οικογένειά του στη Μάνη”.

Κατά την εξέταση του κ. Λευκίδη ο κ. Κούγιας επανέλαβε πως θεωρεί ότι τα στοιχεία που τέθηκαν για να γίνει η αυτοψία και αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος δεν ήταν σωστά και έρχονται σε αντίθεση με καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων. 

Ο κ.Λευκίδης επανέλαβε τα όσα είπε την Τετάρτη ότι η βολίδα  εξοστρακίστηκε και ότι αν το όπλο δεν ήταν στραμμένο προς το μέρος του μικρού Αλέξη αυτός δεν θα είχε τραυματιστεί καν.

Στην Άμφισσα βρίσκονται ο πατέρας του Αλέξη, Ευάγγελος Γρηγορόπουλος και η αδελφή του Αρετή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μόνο 7 ήταν τα γνήσια έργα στη γκαλερί του Γιώργου Τσαγκαράκη - Κατασχέθηκαν 190.000 ευρώ, συνελήφθη υπάλληλός του
Η γυναίκα είναι αυτή που κρατούσε το Ευαγγέλιο του 1745 το όποιο της έδωσε ο ίδιος ο γκαλερίστας προκειμένου να το κρύψει όταν αντιλήφθηκε ότι η αστυνομία έχει αρχίσει να τον ψάχνει - Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο Γιώργος Τσαγκαράκης
Έργα τέχνης και χρήματα που κατασχέσθηκαν στην γκαλερί του Γιώργου Τσαγκαράκη
Ανανεώθηκε πριν 34 λεπτά
10
Χειρουργήθηκε στο κεφάλι ο 7χρονος από τη Βέροια που δίνει μάχη για τη ζωή του - «Έπαιζε με άλλα παιδιά, σκόνταψε και έπεσε» λέει ο πατέρας του
Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι στο ΑΧΕΠΑ εξαιτίας των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων και στις 4 τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων
Το σημείο που βρέθηκε τραυματισμένος ο 7χρονος στη Βέροια
Το Gov.gr στη μάχη της απαγόρευσης πώλησης καπνικών και αλκοόλ σε ανηλίκους: Βήμα βήμα πώς θα γίνεται ο έλεγχος
Η καινοτομία του προγράμματος έγκειται στην εισαγωγή ψηφιακού συστήματος επαλήθευσης ηλικίας: η ταυτοποίηση της ενηλικότητας θα γίνεται μέσω των εφαρμογών Gov.gr Wallet και Kids Wallet
Αλκοόλ 17
Η μπίζνα με τα πλαστά έργα τέχνης στο Κολωνάκι - Τι ερευνά το ελληνικό FBI για τον γνωστό γκαλερίστα Γιώργο Τσαγκαράκη
Οι έρευνες του ελληνικού FBI, ξεκίνησαν πριν από περίπου δυο μήνες όταν έφθασαν οι πρώτες καταγγελίες στα γραφεία των αξιωματικών για τη διάθεση και γνησιότητα των πινάκων
Γιώργος Τσαγκαράκης: Η μπίζνα με τα πλαστά έργα τέχνης στο Κολωνάκι – Τι ερευνά το ελληνικό FBI για τον γνωστό γκαλερίστα 23