Ελλάδα

Απενεργοποίηση Missing Alert: Βρέθηκε η 22χρονη που είχε εξαφανιστεί από το Χαϊδάρι

Αίσιο τέλος είχε και αυτή τη φορά η περιπέτεια της 22χρονης Ευαγγελίας Τσιάμη. Το κορίτσι, για το οποίο το Χαμόγελο του Παιδιού είχε εκδώσει Missing Alert εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής (10.09.2021).

Η 22χρονη είχε εξαφανιστεί χθες από το Χαϊδάρι. Ήταν η τρίτη φορά μέσα σε έναν μήνα και γι’ αυτό το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Missing Alert. Τελικά, όμως, όλα πήγαν καλά.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, η 22χρονη βρέθηκε σήμερα το πρωί και είναι καλά στην υγεία της. Εντοπίστηκε χάρη στην καταλυτική συνδρομή και ευαισθητοποίηση πολιτών, καθώς και την άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ και του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου «Αττικόν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σέρρες: Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του 15χρονου ο δικηγόρος του Μανώλης Βονικάκης – «Τα νέα δεδομένα καθιστούν ανέφικτη τη συνεργασία μας»
«Τα νέα δεδομένα που ανέκυψαν καθιστούν ανέφικτη τη συνεργασία μας τόσο με το γραφείο του έτερου συναδέλφου, όσο και με την οικογένεια του 15χρονου» τονίζει στη δήλωσή του ο δικηγόρος
Δολοφονία 17χρονου από 15χρονο στις Σέρρες
Η ανατριχιαστική ομιλία της κόρης της 40χρονης που δολοφονήθηκε από τον πρώην της στο Μενίδι - «Κοιμήθηκε χωρίς να ξέρει ότι ήταν η τελευταία της μέρα»
Η 20χρονη κόρη της 40χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε άγρια στη μέση του δρόμου στο Μενίδι, μίλησε σε εκδήλωση στο ευρωκοινοβούλιο
Η κόρη της δολοφονημένης γυναίκας