Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – Καθηλωμένα τα αεροπλάνα, δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Απεργία 28 Φεβρουαρίου: Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – Καθηλωμένα τα αεροπλάνα, δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Χειρόφρενο τραβούν αύριο (28.02.2024) Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ, τρένα και Προαστιακός λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη πανελλαδική απεργία.

Συνολικά 7 σωματεία σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ πήραν απόφαση για να συμμετέχουν στην απεργία. 

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, θα κινηθούν από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 21:00, σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και του ΗΛΠΑΠ.

24ωρη απεργία θα πραγματοποιηθεί και στο σιδηρόδρομο, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με απόφαση σωματείων εργαζομένων.

Καθηλωμένα τα αεροπλάνα

Επίσης, καμία πτήση δε θα εκτελείται από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια, καθώς και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας συμμετέχουν με 24ωρη απεργία στην κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ.

Η AEGEAN και η Olympic Air εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν το επιβατικό κοινό που διαθέτει εισιτήρια σε πτήσεις που επηρεάζονται, πως μπορούν να προβούν σε αλλαγές χωρίς κόστος επανέκδοσης και διαφορά ναύλου.

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Δεμένα τα πλοία και στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης τεσσάρων ναυτεργατικών σωματείων.

Συνεχίζεται η απεργία των ταξί

Οι ιδιοκτήτες ταξί με απόφαση του ΣΑΤΑ προχωρούν σε 48ωρη απεργία η οποία θα λήξει στις 6:00 η ώρα το πρωί της Πέμπτης. Νωρίτερα πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία καταλήγοντας στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αυτήν την ώρα έχουν κλείσει την οδό Μάρνη ενώ προχώρησαν και σε κατάληψη του γραφείου της υφυπουργού κ. Αλεξοπούλου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις