Ελλάδα

Απεργία πλοίων σήμερα 3 Ιουλίου

Απεργία έως αύριο (04.07.2019) στις 06:00 τα ξημερώματα έχει κηρύξει για σήμερα η ΠΝΟ. Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η απεργία της ΠΝΟ ξεκίνησε στις 06:00 το πρωί της Τετάρτης (03.07.2019) και θα διαρκέσει 24 ώρες. Στο διάστημα αυτό κανένα επιβατηγό πλοίο δεν θα λύσει κάβους από τα λιμάνια της χώρας.

Η απεργία αποφασίστηκε από την ΠΝΟ γιατί η Ομοσπονδία ζητά την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας στα πληρώματα των πλοίων της ακτοπλοΐας για το 2019 με αυξήσεις.

Σε ανακοίνωσή της για την απεργία στα πλοία, η ΠΝΟ αναφέρει «ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ), ακολουθώντας τακτική κωλυσιεργίας, όχι μόνο αρνείται στην ουσία να χορηγήσει ουσιαστική αύξηση στους μισθούς των ναυτεργατών στις παραπάνω Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, αλλά έντεχνα επιχειρεί στην ουσία να διασπάσει την ενότητα της Ομοσπονδίας μας, οδηγώντας την όλη διαπραγματευτική διαδικασία, με αποκλειστική υπαιτιότητά του, σε αδιέξοδο με την υποβολή ανεδαφικών προτάσεων».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στη Ζάκυνθο στην περιοχή Βολίμες: Μήνυμα 112 για εκκένωση από Ελιές – Βελτιωμένη εικόνα στον Μαραθιά
Επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου της 17ης ΕΜΟΔΕ, 6 οχήματα, εθελοντές, ενώ από αέρος επιχειρούν 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ
Φωτιά στη Ζάκυνθο στην περιοχή Ελιές
Ανανεώθηκε πριν 20 λεπτά
Ήθελαν να κάνουν beach party σε παραλία στα Χανιά με φωλιές χελώνας καρέτα καρέτα - Η παρέμβαση του ΑΡΧΕΛΩΝ
Ο έντονος φωτισμός, η δυνατή μουσική και η ανθρώπινη παρουσία στην άμμο κατά τις βραδινές ώρες μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα τόσο στις φωλιές όσο και νεοσσούς
Φωτογραφία από ΑΡΧΕΛΩΝ 5