Ελλάδα

Απεργία στα λιμάνια στο τέλος Ιουλίου;

Την Τετάρτη κρίσιμη συνάντηση μεταξύ ναυτεργατών και Παμπούκη, με τους πρώτους να έχουν κηρύξει ανακωχή ως τις 20 Ιουλίου μόνο, ενώ μετά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το βασικό θέμα που θα συζητήσουν με τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης το μεσημέρι της Τετάρτης, είναι η κατάργηση του άρθρου 44 του εφαρμοστικού νόμου με το οποίο μειώνεται η χρηματοδότηση του ΝΑΤ. Οι ναυτεργάτες έχουν δώσει διορία στο υπουργείο ως τις 20 Ιουλίου για να δώσει μία λύση.

Διαφορετικά προειδοποιούν ότι θα προχωρήσουν σε απεργία το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλιου, που αν τελικά πραγματοποιηθεί, αναμένεται να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε χιλιάδες πολίτες αλλά και ακτοπλοϊκές εταιρείες, εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Σήκωσα λεφτά από ΑΤΜ, ήθελα να φανεί σαν ληστεία για να μη με συνδέσουν με το έγκλημα» λέει ο 43χρονος δολοφόνος της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Στο μικροσκόπιο μπαίνουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της 45χρονης, καθώς οι Αρχές φιλοδοξούν να χαρτογραφήσουν κάθε οικονομική κίνηση του 43χρονου πριν και αφού διέπραξε τη δολοφονία
Χωράφι