Ελλάδα

Απεργίες τέλος στην Υγεία!

Επανέρχονται κανονικά στη δουλειά τους από σήμερα όλοι οι γιατροί, ιδιώτες, του ΙΚΑ και νοσοκομειακοί, αφού όλοι οι κλάδοι υγείας αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι γιατροί που εδώ και εβδομάδες είχαν ξεκινήσει απεργιακές κινητοποιήσεις διαμαρτυρόμενοι κυρίως για τη λειτουργία του νέου φορέα παροχών υγείας και τις περικοπές που αυτός επιφέρει στο ιατρικό επάγγελμα του γιατρού, κατέληξαν πως πρέπει να ανασταλεί ο αγώνας τους προκειμένου: «να δώσουμε την δυνατότητα σε κάθε ασφαλισμένο από 16/01/2012, να βρει τον γιατρό που έχει ανάγκη, να πάρει το φάρμακο ή την περίθαλψη που χρειάζεται».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κακοκαιρία Agneta: Χαλάζι, καταιγίδες και κίνδυνος για πλημμύρες την Τρίτη – Επτά περιοχές σε «Red Code»
Αλλεπάλληλα μηνύματα του 112 σε Θεσπρωτία, Πρέβεζα και Ιόνιο - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ, συστάσεις Πολιτικής Προστασίας και «καμπανάκι» για πλημμύρες και περιορισμό μετακινήσεων
Καιρός