Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Άπιαστο το Wind Fiber «τρέχει» με απίστευτες ταχύτητες ως τη Λάρισα!

Άπιαστο το Wind Fiber «τρέχει» με απίστευτες ταχύτητες ως τη Λάρισα!

Μετά την Καλαμάτα, η Λάρισα έγινε η δεύτερη πόλη εκτός Αττικής που μπορεί να απολαμβάνει τις άπιαστες ταχύτητες του Wind Fiber!

Έφτασε ο καιρός να σταματήσετε να σκέφτεστε το… ταβάνι της σύνδεσή σας στο internet. Έως πόσα mbps μπορεί να φτάσει η ταχύτητα. Τα «έως»… τέλος!

Ήδη άλλωστε, από το 2017, όταν η πρώτη σύνδεση υπερ – υψηλών ταχυτήτων Wind Fiber 100 & 200 mbps έφτασε στην Καλαμάτα, οι νέες συνδέσεις οπτικών ινών δημιούργησαν νέα δεδομένα στον τρόπο που μπορεί κανείς να απολαμβάνει το internet.

Γιατί πλέον είναι πολύ πιο γρήγορο αλλά συγχρόνως και πολύ πιο σταθερό.

Το ότι οι ταχύτητες 100 & 200 mbps είναι αισθητά πιο γρήγορες σε σχέση με συνδέσεις τύπου ADSL2+ και VDSL, είναι κάτι που μπορεί εύκολα να το καταλάβει κανείς. Μπορεί όμως μόνη της η ταχύτητα να φέρει αυτή τη θεαματική αλλαγή που αναζητά ο κάθε χρήστης; Η απάντηση είναι απλή. Και μονολεκτική: όχι.
Αυτό που κάνει μια σύνδεση με οπτικές ίνες ξεχωριστή είναι η σταθερότητά της. Γρήγορη και σταθερή, ένας συνδυασμός που φέρνει το απόλυτα επιθυμητό αποτέλεσμα.

Και αυτό γιατί η τεχνολογία οπτικών ινών δεν επηρεάζεται από το πόσο μακριά είναι το σπίτι του χρήστη από ένα αστικό κέντρο. Αυτό μπορεί να ίσχυε με τις ADSL2+ και VDSL, αλλά όχι πια. Ένας δεύτερος λόγος είναι πως λόγω του μικρότερου μήκους του χάλκινου καλωδίου ή ακόμα και την ολική απουσία του, επηρεάζεται πολύ λιγότερο από παράγοντες όπως η ποιότητα του καλωδίου, οι καιρικές συνθήκες και οι παρεμβολές.

Και καταλήγουμε στο αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την… εξαφάνιση του «έως» που μπορεί να φτάσει η ταχύτητα της σύνδεσης. Γιατί οι οπτικές ίνες προσφέρουν σταθερή ταχύτητα 100 και & 200 mbps με ελάχιστες διακυμάνσεις. Ακόμα κι αυτές, μάλιστα, δεν εξαρτώνται από τον πάροχο (π.χ. απόσταση από την υπαίθρια καμπίνα, παρεμβολές από γειτονικά WiFi, ποιότητα εσωτερικών υποδομών καλωδίωσης του κτιρίου κα).

«Αέρας» οπτικών ινών και στη Λάρισα

Τη νέα εμπειρία ταχύτητας και σταθερότητας στο internet, με απεριόριστες δυνατότητες για οικιακούς χρήστες αλλά και για επιχειρήσεις με Ultra-fast ταχύτητες, τεράστιο εύρος χωρητικότητας καθώς και υποστήριξη όλων των ειδών video streaming όπως 4K TV & VR, ποιοτικό και χωρίς κολλήματα online gaming αλλά και άμεσo uploading φωτογραφιών και videos στα Social Media, μπορούν πλέον να απολαμβάνουν και οι κάτοικοι της Λάρισας.

Η θεσσαλική πόλη έγινε η δεύτερη πόλη εκτός Αττικής στην οποία λειτουργούν δίκτυα οπτικών ινών της WIND.

Και η WIND δεν προτίθεται να σταματήσει. Η ανάπτυξη του δικτύου οπτικών ινών εξαπλώνεται με τους ταχύτερους δυνατούς ρυθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Οι υποδομές νέας γενιάς που δημιουργεί η WIND Ελλάς στις περιοχές κάλυψης του πλάνου της θα αξιοποιήσουν όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες οπτικών ινών (vectoring, super vectoring, G.fast & FttH) και είναι μέρος του πενταετούς επενδυτικού πλάνου της WIND Ελλάς για NGA σε κινητή και σταθερή τηλεφωνία, ύψους 500 εκατ. ευρώ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις