Ελλάδα

Απλήρωτοι οι Έλληνες στρατιωτικοί στο Κόσσοβο από το Δεκέμβριο!

Από τις 16 Δεκεμβρίου έχουν να δουν το “χρώμα του χρήματος” οι Έλληνες στρατιωτικοί που υπηρετούν στο Κόσσοβο!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με πολλά μηνύματα που έχουν φθάσει και στο Onalert,αυτές οι καθυστερήσεις πληρωμών έχουν δημιουργήσει όπως είναι φυσικό “άθλιο κλίμα” αφού το σύνολο των στρατιωτικών έχουν αφήσει πίσω οικογένειες που περιμένουν να ζήσουν από αυτό το μισθό.

Το ΓΕΣ υποστηρίζει ότι δεν ευθύνεται το ίδιο για την τραγική καθυστέρηση στη πληρωμή του προσωπικού της Ελληνικής Δύναμης Κοσσόβου αλλά οι αλλαγές που έγιναν στο τρόπο πληρωμής γενικά στο δημόσιο. Επιβεβαιώνουν την καθυστέρηση και λένε ότι οι στρατιωτικοί θα πληρωθούν όλο το χρωστούμενο ποσό στο τέλος του μήνα.Το πρόβλημα λένε οφείλεται στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ONALERT.GR

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή του 43χρονου Σκοπιανού με το μπλε βαν, μετά την δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Η διαδρομή που ακολούθησε ο 43χρονος, ξεκινά από το μοιραίο σπίτι όπου σκότωσε την 45χρονη στο Βαρύπετρο, μέχρι και την περιοχή του Βατόλλακου, όπου έθαψε την Σταυρούλα Λεβεντάκη σε χωράφι
Σταυρούλα Λεβεντάκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τη διαδρομή του 43χρονου Σκοπιανού με το μπλε βαν, μετά την δολοφονία