Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Από σήμερα οι ενστάσεις στους πίνακες για τις 5.066 θέσεις στο Υπουργείο Περιβάλλοντος

ΟΑΕΔ

Αναρτήθηκαν στον ΟΑΕΔ οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης ανέργων για 5.066 θέσεις στο Υπουργείο Περιβάλλοντος. Διαβάστε τι ισχύει για τις ενστάσεις.

Ανακοινώθηκαν από τον ΟΑΕΔ οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης ανέργων για 5.066 θέσεις στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις για την αντιπυρική προστασία των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας. Σήμερα, 13 Ιουνίου ξεκινούν οι ενστάσεις.

Συγκεκριμένα, αναρτήθηκαν στον ΟΑΕΔ:

  • Προσωρινός Πίνακας Επιτυχόντων
  • Προσωρινός Πίνακας Επιλαχόντων
  • Προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων

Τι ισχύει για τις ενστάσεις

Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των παραπάνω Πινάκων μπορούν να υποβληθούν εντός τριών εργάσιμων ημερών από την επομένη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων. Δηλαδή από την Τετάρτη 13 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 και ώρα 12.00 το μεσημέρι.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά µε ηλεκτρονικό τρόπο. Υποβάλλονται από τους πιστοποιημένους χρήστες της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού. Απαραίτητη είναι η χρήση των κωδικών πρόσβασης. Οι ενιστάμενοι υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (επισυνάπτοντας τα κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής ένστασης), είτε καταθέτοντάς τα στα αρμόδια ΚΠΑ2 μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 15-06-2018. Σκοπός είναι να επισυναφθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους των ΚΠΑ2 στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις της αρμόδιας Υπηρεσίας (ΚΠΑ2).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις