Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Αποκάλυψη: Πως η Μπλακ Φράιντεϊ έγινε Black Friday

Αποκάλυψη: Πως η Μπλακ Φράιντεϊ έγινε Black Friday

Ο θεσμός της Black Friday “επιστρέφει” και επιτέλους μπορούμε να αποκαλύψουμε την… ιστορία του. Γιατί κάποτε λεγόταν Μπλάκ Φράιντεϊ και η φετινή πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας, η κυρία Κική, θυμάται πως φτάσαμε ως εδώ.

Πέρυσι, είχαμε γνωρίσει τον “Μαύρο” Παρασκευά και τις εκπτώσεις που έκανε στο μπακάλικο του χωριού του. Φέτος, την ιστορία και όσα κρύβονται πίσω από αυτή αποκαλύπτει η κυρία Κική.

Γυρίζει το χρόνο πίσω. Ήταν της Αγίας Παρασκευής, θυμάται η κυρία Κική. Στα Κωτσοβολιώτικα ετοίμαζαν το πανηγύρι. Αλλά δεν ήθελαν να είναι όπως κάθε χρόνο. Το ήθελαν πιο “μονδέρνο”. Ε, δεν έκατσαν και να τα βάψουν μαύρα.

Μάλλον, τα έβαψαν, αλλά όχι όπως θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Έπλεξαν μαύρα σεμεδάκια. Όλες οι γυναίκες του χωριού έπλεκαν. Της Αγίας Παρασκευής και τα σεμεδάκια μαύρα… δεν ήθελε πολύ! Να τη Μαύρη Παρασκευή. Η Μπλακ Φράιντεϊ. Και πλέον η Black Friday.

Η κυρία Κική κάνει και… Κική Challenge, κατεβαίνει από το Ντάτσουν για να χορέψει, λέει στον Μήτσο της πόσο τον αγαπάει και … παίρνει την 4η θέση στα trends του Youtube… και όλα αυτά πηγαίνοντας στον Κωτσόβολο…!

https://www.youtube.com/watch?v=qk8eHzM7080

Γιατί σαν του Κωτσόβολου τη Black Friday, δεν έχει!

Ντον’τ σκιπ. Το Μπλακ Φράιντει του Κωτσόβολου δεν το προσπερνάς!

https://www.youtube.com/watch?v=ukeYsf3ChNQ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις