Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αποκαλυπτική δημοσκόπηση για κορονοϊό: “Ψήφος εμπιστοσύνης” στην κυβέρνηση – Απαισιοδοξία για τον… κουμπαρά

Αποκαλυπτική δημοσκόπηση για κορονοϊό: “Ψήφος εμπιστοσύνης” στην κυβέρνηση – Απαισιοδοξία για τον… κουμπαρά

Ο κορονοϊός έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας με τους πολίτες να αξιολογούν την νέα κατάσταση. Σε νέα δημοσκόπηση βγάζουν… το καπέλο σε Τσιόδρα και Χαρδαλιά, ενώ σαρώνει και ο Βασίλης Κικίλιας. Κομμωτήριο θα πάνε όλοι μόλις λήξουν τα μέτρα.

Η κρίση του κορονοϊού έχει χτυπήσει για να καλά τη χώρα μας με τους πολίτες σε νέα δημοσκόπηση να δηλώνουν ικανοποιημένοι με τη διαχείριση του τόσο σοβαρού θέματος από την κυβέρνηση.

Τα συμπέρασμα αυτό προκύπτει από δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star. 

Το 79,9% των ερωτηθέντων εκτιμά πως η κυβέρνηση χειρίστηκε θετικά την κρίση του κορονοϊού.

Το 77% , εξάλλου, αξιολογεί θετικά τους χειρισμούς του Σωτήρη Τσιόδρα και το 68,7% τους χειρισμούς του Νίκου Χαρδαλιά βάζοντας τους ‘’μεγάλο βαθμό’’.

Το 45,2% αξιολογεί ως υπεύθυνη τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το 35,7% πιστεύει πως η αντιπολίτευση που ασκείται δεν είναι υπεύθυνη.

Η βαθμολογία των υπουργών

Οι πολίτες αξιολόγησαν θετικά τους χειρισμούς αρκετών υπουργών με τον Βασίλη Κικίλια να συγκεντρώνει ποσοστό 71,7%, ο Τάκης Θεοδωρικάκος 67,7%, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης 67,6% , η Νίκη Κεραμέως 62,4% και ο Γιάννης Βρούτσης 58,1%.

Το 47% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι εξαιτίας του κορονοϊού η προσωπική οικονομική του κατάσταση θα χειροτερέψει.

Μεγάλο απωθημένο των πολιτών αναδεικνύεται το…  κομμωτήριο, το οποίο είναι η πρώτη τους επιλογή για το πού θα πάνε μόλις λήξουν τα περιοριστικά μέτρα! 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις