Ελλάδα

Αποκαταστάθηκαν τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Προβλήματα στα δρομολόγια του Ηλεκτρικού είχε  προκαλέσει η πτώση ενός δέντρου μεταξύ των των σταθμών του Μοσχάτου και του Φαλήρου.

Η κυκλοφορία των συρμών της γραμμής 1 γίνεται στα τμήματα Πειραιάς – Φάληρο και Ταύρος – Κηφισιά, με λίγα σταμάτησε το δρομολόγιο Μοσχάτο – Φάληρο.

Ωστόσο πλέον το πρόβλημα έχει λυθεί και τα δρομολόγια διεξάγονται κανονικά. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πέφτουν σήμερα οι υπογραφές για την «Ασπίδα του Αχιλλέα» – Τι αλλάζει με τον νέο αντιαεροπορικό, αντιπυραυλικό και αντιβαλλιστικό «Θόλο»
Βαλλιστικοί πύραυλοι, πύραυλοι cruise, μαχητικά αεροσκάφη, UAV, μικρότερα drones, κατευθυνόμενα πυρομαχικά αλλά και άλλες εναέριες απειλές θα μπορούν να εντοπίζονται έγκαιρα
Πέφτουν σήμερα οι υπογραφές για την «Ασπίδα του Αχιλλέα» – Τι αλλάζει με τον νέο αντιαεροπορικό, αντιπυραυλικό και αντιβαλλιστικό «Θόλο»