Ελλάδα

Αποκλειστικό Live News: O «σωτήρας» του facebook που θεραπεύει με ένα άγγιγμα (video)

Παρουσιάζεται ως σωτήρας στα social media στέλνοντας διαφημιστικά μηνύματα σε ανυποψίαστα θύματα για το… θεϊκό χάρισμα του – όπως ο ίδιος το χαρακτηρίζει.

Όπως λέει ο “θεραπευτής” στη  εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, εδώ και 30 χρόνια με ένα άγγιγμα του βάζει τέλος σε επιληψίες, πνευμονίες, κατάθλιψη, ημικρανίες, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μέχρι και σε εγκεφαλικά.

Στα διαφημιστικά του μηνύματα, επισυνάπτει και στιγμιότυπα επί τω έργω… υποστηρίζοντας ότι οι αξονικές είναι περιττές. Ο ίδιος, με τα χέρια του, θα πιάσει, για παράδειγμα το κεφάλι του ασθενή -όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που προβλήθηκε στην εκπομπή- θα βρει το πρόβλημα και θα δώσει λύση.

“Χάρισμα είναι, βέβαια χάρισμα! Αυτό δε μαθαίνεται. Αλλιώς θα μπορούσα να το πω και στα παιδιά μου και τα παιδιά μου να κάνουν αυτό που κάνω. Εδώ μέχρι και τον εαυτό μου θεραπεύω. Ό,τι και να σας λέω αν δεν το δείτε πάνω σας δε θα το καταλάβετε! Έρχονται οι πόνοι στα χέρια μου, πάει να πει ότι εκεί είναι το πρόβλημα. Και σιγά σιγά με τους πόνους καταλαβαίνω ότι έχει πρόβλημα και μετά εσείς θα καταλάβετε την καλυτέρευση! Και επιληψία και πνευμονία ό,τι και να είναι και αυτό με τον πόνο τραβάω καταλάβατε; Πώς κάνουμε ας πούμε μια αξονική και βρίσκουμε το πρόβλημα; Εγώ το βρίσκω με το χέρι μου”, λέει μεταξύ άλλων στο “Live News”.

Ο “θεραπευτής” ζητά από τους ασθενείς του 30 ευρώ για κάθε επίσκεψη και συνολικά χρειάζονται 20 – 35 επισκέψεις. 

Δείτε το ρεπορτάζ του “Live News” και όσα είπε ο ίδιος στην εκπομπή

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κατολισθήσεις στη Λ. Αθηνών στο ρεύμα προς Αθήνα - Κλειστές 2 λωρίδες στο ύψος του Χαϊδαρίου
Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ενώ αρμόδια συνεργεία σπεύδουν στο σημείο για να απομακρύνουν τα βράχια - Κλειστή και η ιρλανδική διάβαση στη Λ. Βραυρώνας στη Νέα Πέραμο
Βράχος
Καιρός σήμερα: Έντονα φαινόμενα από την κακοκαιρία Byron κυρίως σε Μακεδονία και Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι – Σταδιακή βελτίωση
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 14 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 και τοπικά τους 19 και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.
καιρός
Αποκαλύψεις και ερωτήματα για Κουτσόλαμπρο λίγο πριν ανοίξει η κάλπη του 2ου γύρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών
Τον εγκαλούν ότι το 2016 υπηρέτησε ως μετακλητός επί υπουργίας Κατρούγκαλου όταν οι δικηγόροι της Αθήνας βρίσκονταν σε πολύμηνη αποχή από τα καθήκοντά τους, αντιδρώντας στο ασφαλιστικό
Ανδρέας Κουτσόλαμπρος