Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Απολογία Ρούλας Πισπιρίγκου: «Η Τζωρτζίνα είπε στη Δήμητρα ότι στην πλάτη της ένιωθε τόσο πόνο σαν βόμβα»

Απολογία Ρούλας Πισπιρίγκου: «Η Τζωρτζίνα είπε στη Δήμητρα ότι στην πλάτη της ένιωθε τόσο πόνο σαν βόμβα»

Λεπτό προς λεπτό όσα διαδραματίστηκαν στις 8 Απριλίου, όταν ξεκίνησαν τα επεισόδια της Τζωρτζίνας, περιέγραψε η Ρούλα Πισπιρίγκου στη συνέχεια της απολογίας της σήμερα, Πέμπτη (11.01.24) για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της.

Περιγράφοντας στην απολογία της όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι τους, όταν η Τζωρτζίνα ξύπνησε πονώντας, η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίστηκε ότι η κόρη της είπε στην αδερφή της κατηγορουμένης, Δήμητρα, ότι «στην πλάτη της νιώθει τόσο πόνο σαν βόμβα».

«Εγώ κοιμάμαι με αναμμένη την τηλεόραση, ήταν γυρισμένη πλάτη σε μένα η Τζωρτζίνα. Ένιωσα ένα τράνταγμα στο κρεβάτι – αυτό που είναι σαν να πέφτεις στον ύπνο σου -. Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω την Τζωρτζίνα να κοιμάται. Την ξύπνησα για να δω τι συμβαίνει. Τι έγινε παιδί μου; ”Δεν κατάλαβα”, μου λέει. Σηκώθηκα πήγα στην κουζίνα. Με άκουσε η Δήμητρα που πήγα στην κουζίνα για νερό. Της εξήγησα τι έγινε. Μπήκα μέσα στο δωμάτιο και παίρνω την Τζωρτζίνα και την έβαλα στον ώμο μου. Και όπως καθόμασταν και ξανατραντάζεται και εκείνη την ώρα, άνοιξε τα μάτια της και με ρώτησε ”γιατί τρέμω”; και της λέω ”τί έγινε;” και μου απαντάει ”δεν ξέρω”.

Και συνέχισε, περιγράφοντας: «Στο πάνω μέρος από το άνω χείλος της ήταν λίγο κόκκινο. Σηκώθηκε καθιστή και έπιανε την κοιλιά της. Την ρωτούσα, αν ήθελε λίγο νερό, δεν ήθελε. Την ρώτησα, γιατί πιάνει την κοιλιά της και μου είπε ότι πονάει η κοιλιά της. Της λέω ”περίμενε”, πήγα στη Δήμητρα και μετά στον πατριό μου. Όταν γύρισα, η Τζωρτζίνα είχε πει στην Δήμητρα που ήταν στο δωμάτιο ότι στην πλάτη της αριστερά νιώθει τόσο πόνο σαν βόμβα. Φόρεσα το μπουφάν, τα παπούτσια μου και η Τζωρτζίνα την ρόμπα της με τις παντόφλες. Πάμε στο Καραμανδάνειο και μας λένε, δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα επείγοντα. Μας είπαν ”να περιμένετε δέκα λεπτά”.

Πρόεδρος: «Γιατί είπατε ότι αυτό για την βόμβα το είπε στην Δήμητρα και όχι σε εσάς; Και γιατί δεν είπατε στην αδερφή σας να πάει εκείνη να ενημερώσει τους δικούς σας και πήγατε εσείς και το αφήσατε το παιδί με την αδερφή σας»;

Πισπιρίγκου: «Το ίδιο ήταν για μένα».

Πρόεδρος: «Εγώ είπα στην αρχή για νοσοκομείο και μετά όταν ξύπνησαν όλοι και το συζητήσαμε».

Πισπιρίγκου: «Η κυρία Ρουτη είπε στον κ. Δασκαλάκη ότι για ψυχολογικούς λόγους και μόνο δεν θα μπορούσε να παρακολουθεί την Τζωρτζίνα».

Πρόεδρος: «Πρώτη φορά μας το λέτε αυτό».

Πισπιρίγκου: «Δεν σκέφτηκα ότι έπρεπε να πάρω εκείνη την στιγμή την κυρία Ρούτη γιατί είχε πει αυτό στον κ. Δασκαλάκη».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις