Τετάρτη, 29 Μαΐ
19oC Αθήνα

Απόπειρα αρπαγής παιδιού στο Κουκάκι: Προσπάθησε να το πάρει από το αυτοκίνητο και έτρεξε σπίτι της

Απόπειρα αρπαγής παιδιού στο Κουκάκι: Προσπάθησε να το πάρει από το αυτοκίνητο και έτρεξε σπίτι της

Την απόπειρα αρπαγής ενός παιδιού στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην οδό Μεϊντάνη στο Κουκάκι, διερευνούν οι Αρχές. Η καταγγελία στο Α.Τ. Ακροπόλεως έγινε την περασμένη Παρασκευή (12.08.2022), αλλά το συμβάν έγινε γνωστό σήμερα (16.08.2022).

Το 2 ετών παιδάκι ήταν με την 38χρονη θεία του, η οποία πήγε να το βάλει στο αυτοκίνητό της στην οδό Μεϊντάνη στο Κουκάκι για να φύγουν. Μια άγνωστη γυναίκα άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και προσπάθησε να αρπάξει το παιδί. Μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, η 38χρονη άρχισε να φωνάζει με την άγνωστη να φεύγει. 

Η 38χρονη πήρε το δύο ετών ανιψάκι της και γύρισαν σπίτι τους, ειδοποιώντας αμέσως τους γονείς τους και προχωρώντας στην καταγγελία του περιστατικού. Σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα που επιχείρησε να αρπάξει το παιδί εθεάθη να μπαίνει στο σπίτι της που επίσης βρίσκεται στην οδό Μεϊντάνη στο Κουκάκι. 

Κάτοικοι της περιοχής αναγνώρισαν την γυναίκα που επιχείρησε να αρπάξει το παιδί από το αυτοκίνητο της θείας του. Πρόκειται για μια 55χρονη επίσης κάτοικο της περιοχής, αλλά δεν εντοπίστηκε από τις Αρχές στο σπίτι της μετά την καταγγελία. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις