Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Απόστολος Γκλέτσος: Αρνείται τα πάντα για το κύκλωμα κοκαΐνης – «Δεν έχω καμία σχέση»

Απόστολος Γκλέτσος
Φωτογραφία αρχείου: Intime

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο Απόστολος Γκλέτσος την οποιαδήποτε εμπλοκή του στο κύκλωμα κοκαΐνης που εξάρθρωσαν οι ελληνικές Αρχές, για το οποίο σας έχει ενημερώσει από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, 01.10.2021, το newsit.gr (σ.σ. διαβάστε εδώ αναλυτικά όλο το χρονικό της υπόθεσης).

Πέρα από τους συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων είναι και ένας αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, στο διαβιβαστικό της δικογραφίας αναφέρεται και το όνομα «Απόστολος Γκλέτσος», με τον ηθοποιό όμως να δηλώνει άγνοια και να διαψεύδει πως έχει την παραμικρή εμπλοκή.

Απόστολος Γκλέτσος

«Δεν κρύβομαι και δεν μασάω τα λόγια μου» λέει σε δήλωσή του στο protothema.gr και συνεχίζει αναφερόμενος στο διαβιβαστικό: «Αναφέρει ότι “φέρεται”. Όταν θα αποδειχτεί, θα τα ξαναπούμε. “Φέρεται”. Λέει μια παροιμία στο χωριό μου ότι αν άκουγε ο Θεός τους κόρακες, δεν θα υπήρχε κανένας γάιδαρος ζωντανός στην κοιλάδα. Όταν θα αποδειχτεί αυτό με το καλό, τότε θα τα ξαναπούμε. Προς το παρόν λέω κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμία σχέση. Αυτή είναι η δήλωσή μου και σας το είπα για να το κρατήσετε. Ο,τι ακριβώς σας είπα. Αν άκουγε ο Θεός τους κόρακες, δεν θα υπήρχε κανένα γαϊδούρι ζωντανό. Δεν έχω καμία σχέση».

Επιπρόσθετα, ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρεται και στον λιμενικό που συνελήφθη, τονίζοντας: «Και πιστεύω ότι και αυτός ο άνθρωπος με τα τρία του παιδιά, που τον γνωρίζω τρεις γενιές οικογενειακά, δεν νομίζω ότι έχει σχέση με τέτοια πράγματα. Εγώ σας επαναλαμβάνω ότι δεν έχω σχέση με όλα αυτά και προχωράμε. Η αλήθεια θα λάμψει».

Αναφορικά δε με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μετά το έμφραγμα που υπέστη, τονίζει πως «μόνο ένας τρελός, με τις δικές μου καταστάσεις, θα μπορούσε να κάνει χρήση κοκαΐνης. Δεν μπορεί να γίνει αυτό. Πάμε παρακάτω», ενώ σε ερώτηση για το πώς πιστεύει ότι ενεπλάκη το όνομά του στην υπόθεση, τονίζει: «Εφόσον αυτή η ιστορία είναι στη Δικαιοσύνη, βεβαίως οι Αρχές θα πρέπει να ψάξουν τους πάντες».

Τέλος, ερωτηθείς αν έχει κληθεί από τις Αρχές, σημειώνει: «Όχι. Ό, τι ακούω, το ακούω πρώτη φορά από εσάς. Δεν έχω καμία σχέση».

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις