Σάββατο, 20 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Απόστολος Λύτρας: Η στιγμή της σύλληψης στο νοσοκομείο μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του – Βίντεο ντοκουμέντο

Απόστολος Λύτρας: Η στιγμή της σύλληψης στο νοσοκομείο μετά τον  ξυλοδαρμό της συζύγου του – Βίντεο ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ φτάνουν αλλά κι αποχωρούν από την ιδιωτική κλινική που έχει μεταφερθεί μετά τον ξυλοδαρμό της η Σοφία Πολυζωγοπούλου και οδηγούν τελικά τον Απόστολο Λύτρα στο αστυνομικό τμήμα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr. 

Στο οπτικό υλικό που εξασφαλίσαμε αποτυπώνεται ένα περιπολικό της ΕΛ. ΑΣ που καταφθάνει στο νοσοκομείο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, μετά το τηλεφώνημα του γιατρού που εξέτασε την 37χρονη γυναίκα και κατάλαβε ότι τα χτυπήματα που έφερε δεν ήταν από την πτώση της στις σκάλες όπως ισχυρίστηκε και ο Απόστολος Λύτρας αλλά από χτυπήματα που δέχτηκε από ανθρώπινο χέρι.

Οι αστυνομικοί παραμένουν εκεί για 24 λεπτά και στη συνέχεια όπως θα δείτε και στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr ένας άνδρας που φοράει ίδια ρούχα με αυτά που εμφανίστηκε ο Απόστολος Λύτρας στη σχολή Ευέλπιδων το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, δύο γυναίκες κι ένας αστυνομικός κινούνται πεζοί, ενώ από πίσω τους ακολουθεί με μικρή ταχύτητα το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.  Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον γνωστό δικηγόρο και ακόμα ένα συγγενικό του πρόσωπο.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον πρωτόγνωρο εφιάλτη που βίωσε στα χέρια του Απόστολου Λύτρα, η Σοφία Πολυζωγοπούλου ξεκίνησε στις 11:00 το βράδυ της 15ης Ιουνίου κι ενώ το ζευγάρι βρίσκονταν σε εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων.  

Ο γνωστός δικηγόρος ενοχλήθηκε από την ενασχόληση της συντρόφου του με το κινητό της τηλέφωνο και γρήγορα τα αίματα άναψαν τα αίματα. Έφυγαν από το εστιατόριο και ο Απόστολος Λύτρας αφού ξυλοκόπησε τη σύζυγο του  μέσα στο αυτοκίνητο τους στη συνέχεια την μετάφερε στην ιδιωτική κλινική.

Στο υλικό που έχει στην κατοχή του το newsit.gr εμφανίζεται το περιπολικό της ΕΛ. ΑΣ στις δύο τα ξημερώματα της 16ης Ιουνίου να φτάνει στο νοσοκομείο. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις