Τρίτη, 23 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Απόστολος Λύτρας: Το μήνυμα του στην Σοφία Πολυζωγοπούλου μόλις αφέθηκε ελεύθερος – «Σ’ αγαπώ, σε λατρεύω»

Απόστολος Λύτρας: Το μήνυμα του στην Σοφία Πολυζωγοπούλου μόλις αφέθηκε ελεύθερος – «Σ’ αγαπώ, σε λατρεύω»

Νέα αποκάλυψη είδε το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα. Ο ποινικολόγος της έστειλε sms, αμέσως μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος.

Μόλις αφέθηκε ελεύθερος, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, για τον ξυλοδαρμό της 37χρονης συζύγου του τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ο Απόστολος Λύτρας έσπευσε να στείλει μήνυμα στην Σοφία Πολυζωγοπούλου ζητώντας… συγγνώμη, όπως αποκάλυψε σήμερα (19.06.2024) η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή «T-live».

«Μήνυμα που έλεγε, “σ’ αγαπώ, σε λατρεύω, συγγνώμη”. Με το που αφέθηκε ελεύθερος. Κι αυτό είναι μια δικιά μου, αποκλειστική πληροφορία, από πηγή που εμπιστεύομαι πλήρως, γιατί αυτά έχουν κατατεθεί και στις αρχές και υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία από ό,τι πληροφορούμαι. Τα μηνύματα δεν ήταν στο viber, ήταν sms», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια του T-live, απαντούσε μόνο σε μηνύματα της κόρης του Απόστολου Λύτρα, από τον πρώτο του γάμου.

Από τη Δευτέρα λοιπόν, με το που αφέθηκε ελεύθερος ο πατέρας της, έστειλε μήνυμα στη Σοφία Πολυζωγοπούλου για να πάρει ρούχα και χρήματα από το σπίτι τους στον Γέρακα.

«Θα έρθει η κόρη μου να πάρει ρούχα και χρήματα» ήταν ακόμα ένα μήνυμα που έστειλε ο Απόστολος Λύτρας στην 37χρονη δικηγόρο.

Την Δευτέρα, η κόρη του ποινικολόγου πήγε και πήρε ρούχα και χρήματα από το σπίτι. Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, η Τατιάνα Στεφανίδου, η 17χρονη αισθάνθηκε μέσα στο σπίτι μία αδιαθεσία και τη φρόντισαν η Σοφία Πολυζωγοπούλου και οι γονείς της.

Λίγο μετά, η κόρη του Απόστολου Λύτρα θέλησε να ευχαριστήσει τη Σοφία Πολυζωγοπούλου με άλλο sms.

Πλέον η 37χρονη έχει μπλοκάρει τον ποινικολόγο από το κινητό της, ώστε να μη μπορεί να της στείλει άλλα μηνύματα ενώ προέτρεψε την κόρη του Απόστολου Λύτρα να μην πάνε εκείνη μαζί με την μητέρα της, την Τρίτη από το σπίτι για να πάρουν ρούχα και χρήματα γιατί θα παρακολουθήσει συνεδρία με ψυχολόγο.

«Κοριτσάκι μου, μη σε βάζω σε αυτή τη διαδικασία, θα λείπω σήμερα» έγραφε χαρακτηριστικά το sms.

Το πρώτο μήνυμα που έστειλε ο Απόστολος Λύτρας στη σύζυγό του ήταν στις 06.56 το πρωί της Κυριακής (16.06.2024) ενώ ήταν κρατούμενος στο Α.Τ. Ομόνοιας. «Πάρε με κάποια στιγμή», έγραφε, ενώ ακολούθησε ένα ακόμα αργότερα, όταν ζητούσε συγγνώμη κι έλεγε ότι ντρέπεται. Διαβάστε περισσότερα γι’ αυτό στο tlife.gr.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις