Ελλάδα

Αποσύρεται άρον άρον η διαφήμιση των Jumbo με τον Ψωμιάδη! [vid]

Η διαφήμιση των Jumbo για τις απόκριες, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αναμένεται να αποσυρθεί και να... ξαναγυριστεί!

Ο λόγος – σύμφωνα με την ιστοσελίδα real.gr- είναι η χρήση του ύμνου της Νέας Δημοκρατίας. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον συνθέτη Ρόμπερτ Γουίλιαμς και ήδη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ειδοποιήθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης να γυρίσει εκ νέου το διαφημιστικό βίντεο.

Σώζει τις απόκριες

 

Φορώντας τη μάσκα και το καπέλο του, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης καταφθάνει με το άλογό του για να σώσει τις Απόκριες, οι οποίες… συνελήφθησαν και μπήκαν στη φυλακή.

Και μόλις τα καταφέρνει, ζητάει από τον πιανίστα-πίτσα να παίξει το … κομμάτι του, που δεν είναι άλλο από τον παραφρασμένο ύμνο της Νέας Δημοκρατίας.

«Γενναίε μου μασκοφόρε, γνωστό τραγούδι. Κάτι μου θυμίζει», τον πλησιάζει και του λέει στο τέλος της διαφήμισης μία επίσης ντυμένη αποκριάτικα γυναίκα.

https://www.youtube.com/watch?v=r35zmxv8QkE

Πηγή: Real

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για την επίθεση στο σπίτι Ντογιάκου: «Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, εκφοβισμού ή απειλής»
«Η στοχοποίηση δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών δεν πλήττει μόνο τα πρόσωπα αλλά τον ίδιο τον θεσμό της Δικαιοσύνης και την ομαλή λειτουργία της δημοκρατικής πολιτείας»
Επίθεση από αγνώστους στο σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου στον Βύρωνα, πέταξαν μπογιές στους τοίχους, τρικάκια, έγραψαν συνθήματα και προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητα
Τι κρύβεται πίσω από το βίντεο στη Λακωνία που δείχνει γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα να περπατάει ξυπόλητη
Η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από υπάλληλο καταστήματος της περιοχής προκειμένου να τη λύσει, αλλά όταν την ρώτησε ποιος την έδεσε και γιατί είναι σε αυτή την κατάσταση, δεν έδωσε σαφή απάντηση
Η γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα 15
«Ο καιρός του Πάσχα δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη»: Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά
«Μετά τη Μεγάλη Πέμπτη, δύο κορυφαία προγνωστικά μοντέλα συγκρούονται ανοιχτά, δίνοντας όχι απλώς διαφορετικές ποσότητες βροχής, αλλά διαφορετικό τύπο καιρού για την Ελλάδα»
Λιμάνι