Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αποθεώνει τη Νέα Σμύρνη ο Guardian – Στις 10 καλύτερες γειτονιές της Ευρώπης

Αποθεώνει τη Νέα Σμύρνη ο Guardian – Στις 10 καλύτερες γειτονιές της Ευρώπης
Φωτογραφία instagram @neasmyrniofficial

Οι αναγνώστες της Βρετανικής εφημερίδας ευρείας κυκλοφορίας Guardian, “ψηφίζουν” τη Νέα Σμύρνη στις 10 καλύτερες γειτονιές της Ευρώπης.

Οι αναγνώστες του Guardian ψηφίζουν… Νέα Σμύρνη. «10 από τις καλύτερες γειτονιές της Ευρώπης: τα tips των αναγνωστών» τιτλοφορείται το αφιέρωμα του βρετανικού Guardian για τις ιδιαίτερες γειτονιές της Ευρώπης, και αναγνώστες της εφημερίδας εξηγούν τους λόγους που συγκαταλέγουν τις συγκεκριμένες περιοχές στη λίστα με τις 10 πιο “hot” περιοχές της Ευρώπης.

https://www.instagram.com/p/Br7jgePlb3V/

https://www.instagram.com/p/BtBNkNEgsA7/

Ο David, ένας αναγνώστης του Guardian εξηγεί γιατί η Νέα Σμύρνη είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η Αθήνα.

https://www.instagram.com/p/BvRS0NuA_gh/

https://www.instagram.com/p/Bsk9FcQgXG3/

«Ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και τη θάλασσα είναι η καταπράσινη γειτονιά της Νέας Σμύρνης… Η πλατεία της Νέας Σμύρνης, χωρίς την κυκλοφορία αυτοκινήτων, βρίσκεται στην καρδιά της γειτονιάς και είναι καταπληκτική. Έχει σιντριβάνια, καταστήματα, εστιατόρια και μοντέρνα καφέ και μπαρ που ταιριάζουν για όλες τις ηλικίες, τις τάσεις αλλά και τις τσέπες… Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι μια αληθινή αποκάλυψη, και όχι ένα σημείο με απλό τουριστικό ενδιαφέρον. Βγείτε πέρα από την πλατεία και θα ανακαλύψετε το Άλσος, μια πραγματικά μεγάλη πράσινη όαση με πεύκα, κυπαρίσσια, κουκουναριές, ένα μέρος μοναδικό για περίπατο. Έχει, επίσης, διαδρομή για τζόκινγκ, υπαίθριο γυμναστήριο και καφέ», σημειώνει ο αναγνώστης του Guardian.

https://www.instagram.com/p/Bt-nFCng1qq/

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις