Ελλάδα

Αποθέωση National Geographic Traveler! “Τα 4 ελληνικά νησιά που πρέπει να πάτε”

Η Κως, η Κάλυμνος, η Νίσυρος και η Πάτμος βρίσκονται ανάμεσα στους τουριστικούς προορισμούς που προτείνει για αυτό το καλοκαίρι η θερινή ρωσική έκδοση του περιοδικού «National Geographic Traveler» (Ιούνιος-Αύγουστος 2017), που κυκλοφόρησε σήμερα, με ειδική αναφορά στο εξώφυλλό της για τα τέσσερα νησιά και 4σέλιδο τουριστικό αφιέρωμα, όπως τονίζεται από την πρεσβεία της Ελλάδας στη Μόσχα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Για τον αναγνώστη που έχει βαρεθεί το ρωσικό κλίμα, είναι αρκετό να γνωρίζει μόνο ένα πράγμα για τα ελληνικά Δωδεκάνησα. Εδώ οι ημέρες με ηλιοφάνεια φθάνουν τις 350 ανά έτος», αναφέρει το πλούσιο σε φωτογραφίες αφιέρωμα του «National Geographic Traveler», που υπογράφουν οι Πωλίνα Σιρνίνα (Polina Syrnina) και Αλένα Λεγκόστεβα (Alena Legostaeva), προσθέτοντας ότι η αεροπορική εταιρεία S7 ξεκίνησε πρόσφατα πτήσεις στην Κω, διευκολύνοντας την πρόσβαση των Ρώσων τουριστών στο παραδεισένιο «τρίπτυχο» (Κως, Πάτμος, Κάλυμνος-Νίσυρος).

«Απομένει μόνο να επιλέξετε ποιο νησί είναι το δικό σας», σημειώνουν οι συντάκτριες, παρέχοντας πληροφορίες για το κάθε νησί, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, την ιστορία τους και τις δραστηριότητες που μπορούν να επιλέξουν σε αυτά οι δυνητικοί τουρίστες, από χαλαρές διακοπές στη θάλασσα και yachting μέχρι ορειβασία και windsurfing.

Το συνεργείο του ρωσικού National Geographic Traveler συμμετείχε σε δημοσιογραφικό ταξίδι που διοργάνωσε το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μόσχα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον δήμο και την Ένωση Ξενοδόχων Κω, με αφορμή την έναρξη δρομολογίων της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας S7 στην Κω από 29 Απριλίου.

Νωρίτερα, άλλα ιδιαίτερα δημοφιλή ρωσικά ΜΜΕ, όπως η εφημερίδα Ιζβέστια, το πρακτορείο Ρία Νόβοστι και το ειδικό ταξιδιωτικό κανάλι Μαγιά Πλανέτα (Ο Πλανήτης Μου), που μετείχαν επίσης στο press trip, είχαν δημοσιεύσει άλλα 6 άρθρα για τις εμπειρίες που αποκόμισαν από την παραμονή τους στα τέσσερα ελληνικά νησιά, προτρέποντας τους αναγνώστες τους να τα επισκεφθούν στις διακοπές τους.

Να σημειωθεί ότι το National Geographic Traveler Ρωσίας εκδίδεται σε 200.000 αντίτυπα, ενώ τα άρθρα του είναι διαθέσιμα στο αναγνωστικό του κοινό και μέσω ειδικής εφαρμογής, η εξαιρετικά δημοφιλής ρωσική εφημερίδα Ιζβέστια έχει καθημερινό τιράζ που φθάνει επίσης τα 200.000 αντίτυπα, ενώ το πρακτορείο Ρία Νόβοστι έχει εκατομμύρια αναγνώστες και πελάτες του τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Ρωσίας και του εξωτερικού.

ΦΩΤΟ: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 45χρονο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Καταζητείται στο Βέλγιο για απάτες με κρυπτονομίσματα
Ο 45χρονος ενεργούσε ως «διαχειριστής λογαριασμών», επικοινωνώντας με τα υποψήφια θύματα και καθοδηγώντας τα σχετικά με τις υποτιθέμενες επενδύσεις τους, αποκτώντας περιουσιακό όφελος άνω των 160.000 ευρώ
ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" ΛΟΓΩ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΙΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ένοχος ο γιατρός της 14χρονης Γεωργίας που πέθανε το 2021 στην Θεσσαλονίκη, μετά το χειρουργείο τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου
Απολογούμενος ο χειρουργός γιατρός αρνήθηκε τις αποδιδόμενες πράξεις, ενώ ισχυρίστηκε ότι ενήργησε σύμφωνα με τους κανόνες της ιατρικής επιστήμης, επικαλούμενος την εμπειρία του σε τέτοιους είδους επεμβάσεις
Γιατρός 6