Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Αράχωβα: «Yποψιαζόμαστε εκείνον πίσω από τον διασυρμό» λέει στο newsit.gr άνθρωπος από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη ταβέρνας

Αράχωβα: «Yποψιαζόμαστε εκείνον πίσω από τον διασυρμό» λέει στο newsit.gr άνθρωπος από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη ταβέρνας

Μήνυση σε 20 ταυτοποιημένους χρήστες του διαδικτύου κατέθεσε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας στην Αράχωβα. Είναι ο άνδρας που τον κατηγορούν ότι κακοποίησε τον Όλιβερ, το χάσκι που βρήκε τραγικό θάνατο. «Υποψιαζόμαστε έναν άνθρωπο πίσω από αυτά», υποστηρίζει στο newsit.gr άνθρωπος από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη ταβέρνας.

«Αυτή η συκοφαντία που έχει γίνει σε εμάς είναι άνευ προηγουμένου» λέει στο newsit.gr άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, ο οποίος έχει στοχοποιηθεί μέσω χρηστών των social media για τον φριχτό θάνατο του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα, ως ο κακοποιητής του.

Πριν λίγα 24ωρα, ο ίδιος κατέθεσε δύο μηνύσεις εναντίον είκοσι ταυτοποιημένων χρηστών του διαδικτύου και η στενή συγγενής του αναφέρει στο newsit.gr «έχουμε κάνει μηνύσεις εναντίον 20 ανθρώπων γιατί τον (ιδιοκτήτη γνωστής ταβέρνας της Αράχωβας) έχουν διασύρει, τον έχουν απειλήσει στα τηλέφωνα, στο διαδίκτυο, παντού. Αυτή η συκοφαντία που έχει γίνει είναι άνευ προηγουμένου. Δεν μπορούμε να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια και να μην κάνουμε μηνύσεις».

Όλη η οικογένεια του ιδιοκτήτη ανησυχεί για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα καθώς όπως τονίζουν έχουν υποστεί υλική, ηθική και ψυχολογική ζημιά. Η στενή συγγενής του επισημαίνει ότι «η αλήθεια είναι ότι έχουμε μπει σε διαδικασία περίεργη, αλλά πώς αναφέρθηκε το όνομά μας χωρίς να έχουμε καμία ανάμειξη; Μας ”χτυπάνε” από το τίποτα. Έχει γίνει τέτοιος ντόρος για ολόκληρη την Αράχωβα και έχουν στοχοποιήσει ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα. Δεν ξέρω για ποιον λόγο γίνονται αυτά».

Μάλιστα αναφέρει, μιλώντας στο newsit.gr ότι «πριν από αυτό το περιστατικό, είχαμε θέματα με έναν άνθρωπο και υποψιαζόμαστε ότι μπορεί να είναι εκείνος από πίσω».

Πάντως, συνεχίζεται η ταυτοποίηση και άλλων χρηστών του διαδικτύου που καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας ότι τον απειλούν και τον συκοφαντούν με τη βοήθεια και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Την ίδια ώρα, η Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζήτησε από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τη διερεύνηση της υπόθεσης του θανάσιμου τραυματισμού του άτυχου Όλιβερ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις