Δευτέρα, 15 Απρ.
23oC Αθήνα

Αράχωβα: Και τρίτη πραγματογνωμοσύνη για το χάσκι – «Σύντομα θα έχουμε απαντήσεις», λέει ο Κατσαφάδος

Αράχωβα: Και τρίτη πραγματογνωμοσύνη για το χάσκι – «Σύντομα θα έχουμε απαντήσεις», λέει ο Κατσαφάδος

Ολοένα και εντείνονται οι έρευνες γύρω από την υπόθεση του φριχτού θανάτου του χάσκι στην Αράχωβα, ενώ μόλις τρεις ημέρες πριν ορίστηκε και τρίτη πραγματογνωμοσύνη, όπως δήλωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κώστας Κατσαφάδος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ το πρωί της Παρασκευής (15.12.23) και απαντώντας σε όσους υποστηρίζουν ότι η υπόθεση του θάνατο του χάσκι στην Αράχωβα συγκαλύπτεται, ο κ. Κατσαφάδος τόνισε χαρακτηριστικά: «Αυτό το οποίο μπορώ να σας πω είναι ότι υπάρχουν δύο πραγματογνωμοσύνες από δημόσιους κτηνιάτρους, ότι ορίστηκε και τρίτη πραγματογνωμοσύνη πριν από τρεις μέρες για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία και καμία αμφισβήτηση γύρω από το πόρισμα». «Σύντομα θα έχουμε τις απαντήσεις», είπε.

«Να ξεκαθαρίσουμε κάτι ότι εγώ σέβομαι και αναγνωρίζω το ενδιαφέρον το οποίο έχει ο κάθε άνθρωπος γύρω από την ενδεχόμενη κακοποίηση κάποιου ζώου. Κι αυτό αν θέλετε δείχνει και τις ευαισθησίες τις οποίες έχει η ελληνική κοινωνία και χαίρομαι για τις ευαισθησίες τις οποίες έχει. Από εκεί και πέρα όμως, δεν μπορώ να καταλάβω τώρα για ποιο λόγο η Ελληνική Αστυνομία να θέλει να καλύψει έναν ο οποίος εγκλημάτησε απέναντι σε ένα ζώο. Ειλικρινά τώρα να είμαστε και λίγο σοβαροί», σημείωσε.

«Έχουν πάρει μαρτυρικές καταθέσεις, έχουν συλλέξει βίντεο, οπτικό υλικό, έχουν κάνει όλα όσα έπρεπε να κάνουν και ότι σύντομα θα έχουμε τις απαντήσεις. Αλλά να σας πω κάτι, μην προσπαθούμε να δημιουργούμε θεωρίες συνωμοσίας εκεί που δεν υπάρχουν[…] Πιο καθαρό και πιο διαφανές από το να το ψάχνουμε, να το ψάχνουμε, να βάζουμε έναν πραγματογνώμονα, να βάζουμε δεύτερο πραγματογνώμονα, να βάζουμε τρίτο πραγματογνώμονα, υπάρχει;».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις