Δευτέρα, 4 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αράχωβα: «Ζητώ δικαιοσύνη για τον Όλιβερ» – Τι είπε στο Τlive ο ιδιοκτήτης του χάσκι

Αράχωβα: «Ζητώ  δικαιοσύνη για τον Όλιβερ» – Τι είπε στο Τlive ο ιδιοκτήτης του χάσκι

«Ζητώ δικαιοσύνη για τον Όλιβερ» δηλώνει ο ιδιοκτήτης του χάσκι που κακοποιήθηκε στην Αράχωβα και τονίζει πως «τον κατηγορούν άδικα».

«Περιμένω πως και πως την ώρα που θα αντικρίσω τον δράστη. Δεν είναι άνθρωπος αυτός», είπε μιλώντας στο Tlive το μεσημέρι της Πέμπτης (08.11.23) ο ιδιοκτήτης του χάσκι, που βασανίστηκε φριχτά στην Αράχωβα. 

«Πιστεύω πως νιώθει την οργή και είναι κοντά η σύλληψή του», τόνισε και συμπλήρωσε: «Μακάρι να έρθει όλο το Ανθρωποκτονιών στην Αράχωβα να πιάσει αυτό το κτήνος».

 

«Μετά τη νεκροτομή, οι κτηνίατροι μου είπαν να πάρω τον σκύλο και να τον κάνω ό,τι θέλω. Παρέλαβα τον Όλιβερ σε τρεις μαύρες σακούλες παρουσία αστυνομικών. Είπα ότι δεν θέλω να παραλάβω το ζώο μου σε αυτήν την κατάσταση γιατί δεν ήξερα τι διαδικασία γίνεται. Είπα από την πρώτη στιγμή ότι δεν ήθελα να τον παραλάβω σε τρεις μαύρες σακούλες κομματιασμένο», πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης του χάσκι.

«Μετά από αυτό που έχω βιώσει για 2 ημέρες, που τον άλλαξα τρία αυτοκίνητα να τον πηγαίνω δεξιά και αριστερά, που τον κουβάλαγα στα χέρια, μου τον έδωσαν με τις πάνες και τα γάντια τεμαχισμένο… Δεν ένιωθα ότι στις σακούλες ήταν τα απομεινάρια του σκύλου μου», είπε, 

Στη συνέχεια, τόνισε ότι ο σκύλος κινούνταν ελεύθερα έξω από το σπίτι. «Εννοείται αυτό. Ζούμε σε μία επαρχία οπότε υπήρχε μία ελευθερία στον Όλιβερ. Πάντα ήταν υπό την εποπτεία μου, κινούνταν πάντα γύρω από τον λόφο που μένω και στα 100-200 μέτρα ακτίνα. Η συμπληρωματική κατάθεσή μου δόθηκε για τη ζωή του σκύλου τα χρόνια που τον είχα. Το πού κινούνταν, αν είχε δημιουργήσει πρόβλημα, αν είχα κάποια αντιπαράθεση εγώ με κάποιον. Προσπάθησαν να βοηθήσω με όσο περισσότερα στοιχεία έχω από την ώρα που έχασα τον σκύλο».

Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης ανέφερε ότι αφού έψαχνε τον σκύλο όλο το βράδυ της Κυριακής, όταν ξύπνησε την επόμενη ημέρα, είδε αίματα έξω από την πόρτα του. «Πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί να χτύπησε το σκυλί. Εννοείται ότι δεν περίμενα να συμβεί αυτό που αντίκρισα. Ο Όλιβερ βρήκε το κουράγιο και ήρθε στην πόρτα του σπιτιού μου το βράδυ. Γύρισα και είδα έναν σκύλο σε σοκαριστική κατάσταση», σημείωσε.

«Δεν είμαι σε καμία περίπτωση στο κάδρο των υπόπτων, δε μου πέρασαν τέτοιο μήνυμα οι αστυνομικοί. Ήταν πολύ υποστηρικτικοί ίσα ίσα, κοίταζαν να συλλέξουν τις ακριβείς πληροφορίες αναλυτικά. Δεν φοβήθηκα που έμαθα ότι θα έρθουν αστυνομικοί από τον Ανθρωποκτονιών. Μακάρι να έρθει όλο το κλιμάκιο. Πίνω στην υγειά τους. Θέλω να πιάσουμε αυτό το κτήνος που έκανε αυτό το πράγμα. Σφυράω αδιάφορα που με βάζουν στο κάδρο των υπόπτων οι δικαστές του καναπέ» συμπλήρωσε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις