Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Αρένα” το Δημοτικό Συμβούλιο της Μάνδρας!

“Αρένα” το Δημοτικό Συμβούλιο της Μάνδρας!

Μπορεί η Μάνδρα να παραμένει ένας απέραντος λασπότοπος και οι κάτοικοι να παλεύουν για να “ξαναχτίσουν” με όσα κουράγια και αποθέματα έχουν τις ζωές τους… ωστόσο το Δημοτικό Συμβούλιο μετατρέπεται σε στίβο μάχης. Τα αίματα άναψαν (πάλι) και κάποιοι από τους παρευρισκόμενους, πιάστηκαν στα χέρια.

Τα παράπονα των κατοίκων είναι πολλά και η οργή ξεχειλίζει… Οι απαντήσεις που δεν παίρνουν και το γεγονός πως οι μέρες περνούν και γη αποζημίωση παραμένει ένα μακρινό όνειρο τους εξοργίζει. 

“Αρένα” το Δημοτικό Συμβούλιο

Οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι πήγαν στον Δήμο για να ενημερωθούν σχετικά με τα αντιπλημμυρικά έργα, πότε θα αρχίσουν και πότε θα ολοκληρωθούν.

Όταν πληροφορήθηκαν ότι η συνεδρίαση αναβάλλεται λόγω έλλειψης απαρτίας, οι κάτοικοι πιάστηκαν στα χέρια με συμβούλους και ότι ο δήμος τους εξαπατά και πως παίζει παιχνίδια σε βάρος τους.

“Τώρα είμαι εδώ και θα μιλήσεις. Και θα μιλήσεις, κράτησε τον… κάτσε κάτω ρε… που χάνεις τα χαρτιά από τα εντάλματα. Όλοι θα μιλήσουν” ανέφερε ένας αγανακτισμένος πολίτης, με κάποιον από το Συμβούλιο να του απαντάει: “Βούλωσε το ρε”.

Οι κάτοικοι της Μάνδρας ζήτησαν να γίνει η συζήτηση ωστόσο στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου παρέμειναν μόνο οι εκπρόσωποι της μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δείτε στο βίντεο το “πολεμικό” Δημοτικό Συμβούλιο

Πηγή: Τηλεόραση Alpha

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις