Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αργυρούπολη: Απολογείται σήμερα ο 46χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Αργυρούπολη: Απολογείται σήμερα ο 46χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Σήμερα (20.01.2022) το μεσημέρι θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί ο 46χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του στην Αργυρούπολη. Ο 46χρονος κατηγορείται για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο 46χρονος παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές πριν τρία 24ωρα καθώς αναζητείτο από την περασμένη Παρασκευή που σημειώθηκε ο άγριος ξυλοδαρμός της 40χρονης συντρόφου του στην Αργυρούπολη.

«Την χτύπησα αλλά δεν ήθελα να τη στείλω και στο νοσοκομείο» ήταν τα πρώτα λόγια του 46χρονου στους αστυνομικούς. «Τσακωθήκαμε και η κατάσταση ξέφυγε. Δεν περίμενα τα χτυπήματά μου να της κάνουν τέτοια ζημιά. Όταν την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα, φοβήθηκα και έφυγα» ανέφερε επίσης ο κατηγορούμενος.

Την περασμένη Παρασκευή, οι φωνές της 46χρονης κινητοποίησαν γείτονες που ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία βρήκε την 40χρονη λιπόθυμη με βαριά τραύματα και πλέον νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση στο εντοπίστηκε πως ο 46χρονος την περασμένη Παρασκευή της έσπασε τα πλευρά και της προκάλεσε βαριές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα. Επίσης, προέκυψε πως ο 46χρονος χτυπούσε τη σύντροφό του σε επίπεδη επιφάνεια. Ταυτόχρονα στο σώμα της γυναίκας εντοπίστηκαν σημάδια από παλαιότερο ξυλοδαρμό.

Ο άνδρας μάλιστα και στο παρελθόν φέρεται να είχε προχωρήσει σε βίαιες ενέργειες σε βάρος συντρόφων του.

Συγκεκριμένα πριν από έξι χρόνια φέρεται να είχε μαχαιρώσει μια άλλη ανήλικη τότε πρώην σύντροφό του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

Πιο συγκεκριμένα, το 2015 στο Άργος φέρεται να είχε μαχαιρώσει την τότε σύντροφό του, χωρίς και πάλι να συλληφθεί καθώς δεν είχε εντοπιστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Και σε εκείνη την περίπτωση, είχε σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις