Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αργυρούπολη: Έκαναν αγορές με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και τους έπιασαν

Αργυρούπολη: Έκαναν αγορές με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ και τους έπιασαν

Αγορές με πλαστά χαρτονομίσματα έκαναν δύο άνδρες, αλβανικής καταγωγής, στην Αργυρούπολη και συνελήφθησαν. Οι δράστες, σύμφωνα με τις Αρχές, έχουν συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, καθώς και για κλοπές και ναρκωτικά. 

Οι δύο άνδρες κυκλοφορούσαν στα μαγαζιά της Αργυρούπολης και προσποιούμενοι τους πελάτες αγόραζαν διάφορα προϊόντα χρησιμοποιώντας πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Αφού είχαν επισκεφθεί τρία μαγαζιά, ενημερώθηκε σχετικά το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή, εντόπισαν τους δύο άνδρες και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού – Αργυρούπολης. 

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 πλαστά χαρτονομίσματα, ενώ συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με την κατηγορία της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων κατ’ εξακολούθηση και συναυτουργία.

Σημειώνεται, ότι οι δράστες έχουν συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, καθώς και για κλοπές και ναρκωτικά. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις