Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Αργυρούπολη: Έκαναν το πατάρι κομμωτηρίου… εργαστήριο κάνναβης – Βίντεο ντοκουμέντο

Αργυρούπολη: Έκαναν το πατάρι κομμωτηρίου… εργαστήριο κάνναβης – Βίντεο ντοκουμέντο

«Ντου» έκαναν οι κομάντος του Λιμενικού τα ξημερώματα της Τρίτης (06.07.2021) σε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης που είχε στηθεί… σε πατάρι κομμωτηρίου στην Αργυρούπολη!

Τα μέλη των κυκλώματος τα οποία έπεσαν στα χέρια των διωκτικών αρχών, ήταν δύο άνδρες, θείος και ανιψιός, με ηλικίες 56 και 42 ετών αντιστοίχως.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Ραφήνας εκτός από δενδρύλια, κατάσχεσαν ένα γεμιστήρα από όπλο G3 και ένα σπαθί.

Ο χώρος που είχε στηθεί το πλήρες εξοπλισμένο εργαστήριο των 95 δενδρυλλίων, τα οποία συντηρούνταν σε καθημερινή βάση, ήταν το πατάρι ενός κομμωτηρίου το οποίο δεν λειτουργούσε.

Οι δύο άνδρες είχαν τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση του λιμεναρχείου Ραφήνας και τα ξημερώματα αποφασίστηκε η επιχείρηση εισβολής στο εργαστήριο των ναρκωτικών.

Όπως βλέπετε και στο αποκλειστικό βίντεο του newsit.gr, όλα σχεδιάστηκαν με την παραμικρή λεπτομέρεια.

Πέντε πάνοπλοι κομάντος των Κλιμακίων Ειδικών Αποστολών του Πειραιά, ανέλαβαν την αιφνιδιαστική έφοδο. Με τα όπλα προτεταμένα, με αλεξίσφαιρα γιλέκα, αλλά και με έναν “κριό” για να σπάσουν την πόρτα προσέγγισαν το κτίριο όπου βρίσκονταν το κομμωτήριο στο πατάρι του οποίου είχε στηθεί το υπερσύγχρονο εργαστήριο παραγωγής υδροπονικής κάνναβης.

Τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης, έφτασαν έξω από την πόρτα και σε χρόνο dt την έσπασαν και μπούκαραν μέσα στο κλειστό κομμωτήριο το οποίο χρησιμοποιούσαν σαν προκάλυμμα οι δύο διακινητές.

Εκεί συνέλαβαν θείο και ανιψιό και αφού τους πέρασαν χειροπέδες τους οδήγησαν στο Λιμεναρχείο της Ραφήνας, ενώ στη συνέχεια κι όταν ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες θα τους μεταφέρουν στον εισαγγελέα.

Στο χώρο του παταριού, οι δύο δημιουργοί του είχαν φτιάξει ένα εργαστήριο στο οποίο υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για να ευδοκιμήσει η καλλιέργεια τους.

Υπήρχαν aircondition τα οποία λειτουργούν συνεχώς στους 42 βαθμού Κελσίου, ενώ ήταν τοποθετημένες και οι κατάλληλες λάμπες που χρειάζονται σε καλλιέργειες κλειστών χώρων.

ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις