Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Αργυρούπολη: Σε κέντρο αποκατάστασης η 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της

Αργυρούπολη: Σε κέντρο αποκατάστασης η 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της
Ο δράστης της επίθεσης

Η ζωή της 40χρονης Όλγας άλλαξε σε μία στιγμή τον Ιανουάριο, όταν έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στην Αργυρούπολη από τον 45χρονο σύντροφό της, δάσκαλο πολεμικών τεχνών. 

Η 40χρονη γυναίκα έμεινε επί εφτά μήνες σε κώμα και όταν ξύπνησε δεν μπορούσε να μιλήσει και να αυτοεξυπηρετηθεί. Πλέον, 10 μήνες μετά τον ξυλοδαρμό της στην Αργυρούπολη, νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης…

Η γυναίκα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή με νύχια και με δόντια και έπειτα από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις. Οι εγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη είχαν προκαλέσει προσωρινή απώλεια της ομιλίας, ενώ αδυνατεί να κινηθεί και να αυτοεξυπηρετηθεί.

Ο Οργανισμός Πράξη Αγάπης βοήθησε την Όλγα να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης και ήδη έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο.

Ο Οργανισμός κάνει έκκληση για οικονομική βοήθεια με ανάρτησή του στο Facebook. Στην ανάρτηση αναφέρεται μεταξύ άλλων πως η παραμονή της Όλγας στο κέντρο αποκατάστασης είναι απαραίτητη καθώς μόλις σε λίγες εβδομάδες: «Η Όλγα ξεκίνησε να λέει κάποιες λέξεις και να ανταποκρίνεται πολύ καλύτερα στις υποδείξεις των θεραπευτών. Έχει αρχίσει να κινεί τα άκρα της και σε συνδυασμό με το νάρθηκα που προμηθευτήκαμε πραγματοποιεί εντατικές ασκήσεις ενδυνάμωσης των μυών ώστε να καταφέρει να σταθεί και να κάνει κάποια βήματα». 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις