Ελλάδα

Άρης Μουγκοπέτρος: «Την κροτίδα την κράταγε και έσκασε στα χέρια του, έπαθε μεγάλη ζημιά» λέει ο θείος του μουσικού

«Ακόμη δεν ξέρουμε ακριβώς πώς πήγε το χειρουργείο και τι κατάφεραν οι γιατροί» αναφέρει στο newsit.gr ο θείος του που ήταν παρών στο περιστατικό

«Την έβγαλε από την τσέπη του και την άναψε» λέει στο newsit.gr ο θείος του μουσικού Άρη Μουγκοπέτρου που τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα σε γλέντι στα Τριπόταμα Αχαΐας τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (21.4.25).

Η κροτίδα που εξερράγη στα χέρια του Άρη Μουγκοπέτρου προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, πανικό στους παρευρισκόμενους και ο γνωστός μουσικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Εγώ ήμουν μπροστά όταν έσκασε η κροτίδα, ήταν 06:30 το πρωί και αυτό που είδα είναι πως έβγαλε την κροτίδα από την τσέπη του και την άναψε με αναπτήρα. Την κράταγε στα χέρια του και έσκασε στα χέρια του δεν την πέταξε. Έπαθε ζημιά μεγάλη ο ανιψιός μου», αναφέρει ο θείος του μουσικού.

Σε βάρος του δεξιοτέχνη του κλαρίνου, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό της παραδοσιακής μουσικής, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Ο μουσικός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ μετά από χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη έχοντας στο πλευρό του στενούς του συγγενείς που τον συμπαραστέκονται.

«Έγινε το χειρουργείο χθες, ακόμη δεν ξέρουμε και πολλά. Έχει πάθει ζημιά το παιδί τα έχασε τα δάχτυλα αλλά απ’ όσο μου είπανε πρέπει όμως το ένα να το βρήκαν και να έκαναν προσπάθεια να του το κολλήσουν αλλά ακόμη δεν ξέρουμε ακριβώς πώς πήγε το χειρουργείο και τι κατάφεραν οι γιατροί. 
Στο νοσοκομείο κοντά του είναι τα πρώτα του ξαδέρφια του Άρη και κάποιοι θείοι του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 45χρονη οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα και χρήματα από σπίτια που εργαζόταν
Η 45χρονη έψαχνε άτομα ΑΜΕΑ ή υπερήλικες που έψαχναν οικιακή βοηθό και στην συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους με ψεύτικα στοιχεία και με τηλεφωνικές συνδέσεις καταχωρημένες σε στοιχεία ανύπαρκτων αλλοδαπών
Κλοπές
Οι αγρότες ετοιμάζονται για «ρεβεγιόν» στα μπλόκα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις, σκληραίνει η στάση τους μετά τις γιορτές
Παρόλο που οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν χρόνο στα μπλόκα, θα διευκολύνουν την διέλευση των οχημάτων στα εθνικά δίκτυα για 3 μέρες, όμως αναμένεται να σκληρύνουν τη στάση τους μετά τις γιορτές
Στο κέντρο της Λάρισας τα τρακτέρ απο το μπλόκο της Νίκαιας
147
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη