Ελλάδα

Αρκάς: Διχάζει το σκίτσο για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης (26.12.2023) και το σημερινό σκίτσο του Αρκά είναι αφιερωμένο στον Γερμανό πολιτικό.

Ο Αρκάς έφτιαξε σκίτσο για τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στο οποίο παρουσιάζεται η σκιά του Γερμανού πολιτικού, πάνω σε ένα αναπηρικό καροτσάκι και κάτω από μια μαύρη καλημέρα υπάρχει ένα άκρως καυστικό σχόλιο που δίχασε. 

«Ο λαός χρειαζόταν κάποιον να μισήσει. Οι λαοπλάνοι του τον έδωσαν για να μην μισήσει αυτούς» έγραψε χαρακτηριστικά προκαλώντας πολλές αντιδράσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Άλλοι 1.400 αστυνομικοί στην Αττική – «Ενίσχυση εισοδήματος και βελτίωση συνθηκών εργασίας» οι προτεραιότητες
Οι πρώτοι 600 αστυνομικοί θα ενισχύσουν τις υπηρεσίες και τα Αστυνομικά Τμήματα της Αττικής μέσα στην άνοιξη και οι υπόλοιποι 800 μέχρι το φθινόπωρο
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής 10