Ελλάδα

Άρτα: Φρουρούμενος στο νοσοκομείο ο πατέρας του 5,5 μηνών κοριτσιού που πέθανε επειδή το ξέχασε στο αυτοκίνητο

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίσσονται στο νοσοκομείο στην Άρτα μετά τον θάνατο του 5,5 μηνών κοριτσιού που πέθανε μόνο και αβοήθητο μέσα στο αυτοκίνητο που το είχε ξεχάσει ο πατέρας του για ώρες.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε μετά τις 3 το μεσημέρι στο νοσοκομείο στην Άρτα από τον πατέρα και έγιναν προσπάθειες για ανάνηψη όμως ήταν μάταιες. Και οι δυο γονείς έχουν καταρρεύσει και δεν είναι σε θέση να δώσουν κατάθεση ενώ ο πατέρας έχει λιποθυμήσει και βρίσκεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

Μάλιστα έξω από το νοσοκομείο έχουν μαζευτεί συγγενείς της γυναίκας και απειλούν ότι αν βγει ο πατέρας θα τον λιντσάρουν, ενώ η τραγική μητέρα που έμαθε το περιστατικό σε δεύτερο βαθμό ζητά επίμονα από τον άνδρα της να μάθει τι έχει γίνει.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το ζευγάρι έφυγε το πρωί από το σπίτι του μαζί με την 5,5 μηνών κορούλα τους. Ο πατέρας ανέλαβε να πάει το παιδί στον βρεφονηπιακό σταθμό προτού πάει στη δουλειά του, όμως για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία, το ξέχασε και το πήρε μαζί του και το άφησε δεμένο στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Η μητέρα μετά από ώρες πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό για να πάρει το παιδί και έμαθε πως αυτό δεν πήγε ποτέ εκεί. Αμέσως κάλεσε τον άνδρα της ο οποίος έντρομος έτρεξε στο αυτοκίνητο όπου βρήκε το παιδί αναίσθητο στο πίσω κάθισμα και με αφρούς στο στόμα.Για τα αίτια του θανάτου του βρέφους διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή και μεταφέρθηκε στα Γιάννενα.

Αναστασία Σταματοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές και καταιγίδες με πτώση θερμοκρασίας και ισχυρούς ανέμους – Αναλυτική πρόγνωση
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι μεταβλητοί ασθενείς
Βροχή στον Πειραιά
8 οι συλλήψεις για το οπαδικό επεισόδιο με νεκρό έναν 20χρονο στη Χαλκίδα - Άτομο πήγε στο σημείο μετά το περιστατικό και αλλοίωσε στοιχεία
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμπλοκή, ανθρωποκτονία με δόλο, επικίνδυνη σωματική βλάβη, υπόθαλψη και παραβάσεις της νομοθεσίας για τον αθλητισμό
Αιματηρό επεισόδιο οπαδικής βίας στη Χαλκίδα
Καιρός αύριο: Τοπικές βροχές και καταιγίδες – Η θερμοκρασία «πέφτει», οι άνεμοι δυναμώνουν
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι μεταβλητοί ασθενείς
Βροχή στην Αθήνα