Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Αρτέμιδα: Βίντεο ντοκουμέντο του newsit.gr από την καταδίωξη των δραστών της επίθεσης με μαχαίρι στον 22χρονο

Αρτέμιδα: Βίντεο ντοκουμέντο του newsit.gr από την καταδίωξη των δραστών της επίθεσης με μαχαίρι στον 22χρονο

Βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στη δημοσιότητα το newsit.gr που δείχνει το ασημί αυτοκίνητο του 22χρονου θύματος της αιματηρής επίθεσης στην Αρτέμιδα, λίγα λεπτά μετά την πρόσκρουσή του στη βιτρίνα ενός φαρμακείου.

Η πρόσκρουση αυτή έγινε την ώρα που το ίδιο το νεαρό θύμα, αιμόφυρτο, με το ασημί του αυτοκίνητο, καταδίωκε στην Αρτέμιδα τον 33χρονο άνδρα αλβανικής υπηκοότητας.

Προηγουμένως ο δράστης μαχαίρωσε τον 22χρονο έξω από γνωστό μπαρ της περιοχής και επιχείρησε να διαφύγει με τον επίσης 33χρονο Αλβανό συνεργό του που οδηγούσε ένα ταξί!

Το βίντεο ντοκουμέντο του newsit.gr:

Αρτέμιδα: Σκηνές τρόμου και πανικού! 

Έπειτα, ο οδηγός του ταξί έκανε αναστροφή αναπτύσσοντας ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει έναν άλλον άνδρα, ο οποίος εκτινάχθηκε στον αέρα και τελικά βρέθηκε στην πίσω μεριά του ταξί!

Παρά το γεγονός ότι ο άτυχος άντρας είχε τραυματιστεί μετά τη σύγκρουση, ο οδηγός του ταξί δεν σταμάτησε ποτέ. Αντιθέτως, συνέχισε την «τρελή» του πορεία, με κατεύθυνση τη Ραφήνα και λίγα μέτρα πιο κάτω έκανε νέα αναστροφή επιστρέφοντας στο σημείο του συμβάντος.

Εκεί χτύπησε μετωπικά ένα ασημί αμάξι, στο οποίο είχε μπει ο 22χρονος μαχαιρωμένος, προκειμένου να πάει στο νοσοκομείο. Όμως, το θύμα της επίθεσης επιδίωξε να καταδιώξει το ταξί, όπου επέβαιναν ο δράστης και ο συνεργός του. Ωστόσο, το όχημα του θύματος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε βιτρίνα φαρμακείου στη συμβολή των οδών Λεωφόρος Αρτέμιδος και Σαλαμίνος, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και ΕΚΑΒ με το οποίο διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου βρίσκεται εκτός κινδύνου, ενώ ο συνοδηγός του ταξί που αρχικά προσήχθη, αναγνωρίστηκε από τους θαμώνες.

Σε βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και για τον νόμο περί όπλων.

Αρτέμιδα: «Δεν γνώριζα αυτούς τους δύο άντρες»

Το ίδιο το 22χρονο θύμα, μιλώντας, νωρίτερα, στο newsit.gr για την απίστευτη περιπέτεια που έζησε και λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή, μας είπε ότι ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του αλλά το σοκ που πέρασε τα ξημερώματα του Σαββάτου (11.02.2023) δεν θα το ξεχάσει εύκολα.

Το newsit.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον άτυχο άντρα και αυτό που τόνισε είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με τους δράστες:

«Δεν γνώριζα αυτούς τους δύο άντρες. Δεν είχα προηγούμενα με κανέναν» και όπως όλα δείχνουν βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο, ενώ μας αναφέρει ότι τώρα ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του!

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις