Ελλάδα

Αρτέμης Σώρρας: Επανεμφάνιση με απειλές! [vid]

- Καταζητείται εδώ και επτά μήνες, αλλά ο Αρτέμης Σώρρας... είναι ακόμα εδώ! - Επανεμφάνιση του επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσις με βίντεο... κόλαφο - Σφοδρή επίθεση στους -πάλαι ποτέ- στενούς συνεργάτες του! - Το επικείμενο συνέδριο για την εκλογή του νέου αρχηγού, προκάλεσε την οργή του - Δείτε τα δύο βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο... Sorras TV στο YouTube
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αρτέμης Σώρρας… reloaded! Τι κι αν τον ψάχνουν οι Αρχές για να του περάσουν χειροπέδες; Ο επικεφαλής της Ελλήνων Συνέλευσις είναι εδώ (σ.σ. κάπου τέλος πάντων) και στέλνει νέο μήνυμα.

Ο… έξαλλος Αρτέμης Σώρρας

Το οποίο είναι μήνυμα οργής για τους -κάποτε- συντρόφους του. Ο Αρτέμης Σώρρας επανεμφανίστηκε με… διπλό χτύπημα. Δύο βίντεο έχουν αναρτηθεί στο κανάλι του Σώρρα στο YouTube. Το επονομαζόμενο “Sorras T.V”.

Το πρώτο, με τίτλο “ΔΕΥΤΕΡΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΨΥΧΩΝ” διαρκεί περίπου 28 λεπτά και το δεύτερο, με τίτλο “ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΒΙΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ” περίπου 38.

Σώρρας

Σε αυτά κατακεραυνώνει τους άλλοτε στενούς του συνεργάτες, Βασίλη Θοδωρόπουλο, Γιάννη Καλογερόπουλο και Βίκυ Χαραλάμπους. Κι όταν λέμε κατακεραυνώνει, εννοούμε πως μιλά για “κερατάδες” και “προδότες”.

[read4more]

Την οργή του -εδώ και επτά μήνες καταζητούμενου- Σώρρα προκάλεσε το συνέδριο που προγραμματίζεται για την εκλογή νέου αρχηγού στην “Ελλήνων Συνέλευσις”. Συνέδριο που πρόκειται να γίνει σε λίγες ημέρες.

Να παραιτηθούν και να παραδώσουν γρήγορα για να να μη χρειαστεί να τους διώξω με άσχημο τρόπο“. Αυτό λέει συγκεκριμένα για τα τρία στελέχη της ΕΣΥ ο Αρτέμης Σώρρας από το κρησφύγετό του.

Ο Σώρρας μιλά σχεδόν… ψιθυριστά, σαν να φοβάται πως ίσως κάποιος τον ακούσει. Ξεκινά λέγοντας: “Συνέλληνές μου. Έχετε πάρα πολλές απορίες και είστε και πολύ μπερδεμένοι με όλα αυτά που συμβαίνουν. Με αποτέλεσμα επιτελικά στοιχεία που τα βλέπατε δίπλα μου και που κάποιοι τα λένε πρωτοκλασάτα -και δεν έχουμε πρωτοκλασάτα στελέχη- έχουμε μόνο άξια και ο άξιος είναι μέχρι το τέλος άξιος, διαφορετικά δεν είναι άξιος… Θα πω ότι σας μπερδεύουν. Σας μπερδεύουν πολλά πράγματα. Δεν είναι οι άνθρωποι που τους βλέπατε πριν από ένα χρόνο και δύο. Λένε εντελώς διαφορετικά πράγματα. Και δυσκολεύουν τα πράγματα πιο πολύ από ό, τι είναι. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα του μεγάλου ξεκαθαρίσματος…. Κάποιοι το λένε διάσπαση. Μη φοβάστε. Από ‘δω και πέρα δεν υπάρχει διάσπαση. Η μόνη διάσπαση που υπάρχει είναι της δημιουργίας μας, της γλώσσας μας“.

Δείτε τα δύο βίντεο

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντία Δημογλίδου για Γιώργο Μαζωνάκη: Δεν αποκλείεται να εμπλέκεται ακόμα ένα άτομο στον θάνατό του
«Καμία καταγγελία δεν είχε γίνει στην Αστυνομία επισήμως για αυτό το ιατρείο. Ούτε πριν το περιστατικό, ούτε μετά το περιστατικό. Δεν έχει έρθει τουλάχιστον στην αστυνομία»
Γιώργος Μαζωνάκης
Γιώργος Μαζωνάκης: «Ο υπνοθεραπευτής έπαιρνε 40 ευρώ για κάθε πελάτη που έστελνε στη γιατρό» λέει ο δικηγόρος του 62χρονου
«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με το θάνατο ενός σπουδαίου καλλιτέχνη, όπως ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης», ανέφερε ο Γιάννης Γλύκας
Ο υπνοθεραπευτής βγαίνοντας από τα δικαστήρια
9
Την επόμενη εβδομάδα οι τοξικολογικές του Γιώργου Μαζωνάκη - Καταθέτουν οι εργαζόμενες του ιατρείου για τον θάνατό του
Δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλες επικοινωνίες μεταξύ της γιατρού και του υπνοθεραπευτή που κατάθεσε τη Δευτέρα - Σε εξέλιξη οι έρευνες από την ΑΑΔΕ για τις οικονομικές συναλλαγές του ζευγαριού
Οι 2 κατηγορούμενοι γιατροί
Ακόμα και πισώπλατα μαχαίρωνε ο 27χρονος την Πηνελόπη στην Ηγουμενίτσα - Κοιμόταν για ώρες ο δράστης μετά το φονικό
Ο 27χρονος είχε απασχολήσει τις αρχές για οπαδική βία και μικροκλοπές - Γιατί τα οικονομικά κίνητρα που ο ίδιος ισχυρίστηκε δεν πείθουν τις αστυνομικές αρχές - Απολογείται την Πέμπτη
25χρονη Πηνελόπη 22