Ελλάδα

Αρτέμης Σώρρας: Θέλει συμβιβασμό – Θα καταθέσει 23.000 ευρώ

Μπορεί ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας να παραμένει άφαντος, ωστόσο, συνεχίζει να κάνει δηλώσεις μέσω δικών του ανθρώπων. Σήμερα, έγινε γνωστό μέσω του δικηγόρου του, ότι ο "τρισεκατομμυριούχος" θέλει συμβιβασμό με τον πρώην κουμπάρο του Φώτη Λεπίδα που τον είχε μηνύσει επειδή του έκλεψε 100.000 ευρώ.

 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μάλιστα, ο “εθνοσωτήρας” προτίθεται να καταθέσει 23.000 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, τα οποία αναμένεται να καταθέσει ο δικηγόρος και μέλη της “Ελλήνων Συνέλευσις” την Δευτέρα (27.03.2017).

Ωστόσο, αυτά τα λεφτά δεν πρόκειται σε δικαστικό επίπεδο να αλλάξουν κάτι. Για να γλιτώσει την φυλακή ο Σώρρας θα πρέπει να γίνει νέα δίκη, η οποία θα “ακυρώνει” την προηγούμενη δικαστική απόφαση. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Σώρρας καταδικάστηκε στις 17.03.2017 όπως και η σύζυγός του σε 8 χρόνια κάθειρξη με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος με την ποινή να μην επιδέχεται αναστολή.

Από τότε αγνοείται η τύχη του… με τις Αρχές να πιστεύουν ότι το ζευγάρι έχει βρει καταφύγιο κάπου στην Πάτρα. Μάλιστα, ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας “εμφανίστηκε” χθες (23.03.2017) αυτή τη φορά με δήλωση που έκανε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon.

“Είμαι αθώος… Βρίσκομαι πάντα εδώ και θα ξαναμιλήσω. Είμαι κοντά στους ανθρώπους που με αγαπούν. Δεν περιφρονώ τη Δικαιοσύνη. Άλλωστε η Δικαιοσύνη το 2013 με δικαίωσε… Σε λίγες ημέρες θα κάνω νέα ανακοίνωση ο ίδιος. Έχω δεχθεί σοβαρές απειλές και επιθέσεις, τόσο εγώ όσο και ο πολιτικός μας φορέας. Γιατί δεν παρενέβη η Δικαιοσύνη;”, λέει μεταξύ άλλων ο Αρτέμης Σώρρας.

Στη συνέχεια στέλνει μήνυμα στον κουμπάρο του, Φώτη Λεπίδα, για τις καταγγελίες σε βάρος του: “Είμαι αθώος. Δεν έχω καμία σχέση με την κατηγορία. Είμαι εντελώς αθώος. Δεν οφείλω χρήματα. Ας λέει ό,τι θέλει…”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη 43χρονη για πρόκληση δύο πυρκαγιών στην Κερατέα - Σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμό από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση
Η γυναίκα προκάλεσε με πρόθεση δύο πυρκαγιές σε υπαίθριους χώρους της Κερατέας, θέτοντας εστίες φωτιάς στις 11:05 και στις 11:24 το πρωί της Τρίτης
περιπολικό
Πυροσβεστική: Τέσσερις συλλήψεις για τις φωτιές σε Θεσσαλονίκη, Βοιωτία, Εύβοια και Μαγνησία – Πάνω από 30 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
Aπό 1 Ιανουαρίου έως και 23 Ιουνίου 2026, έχουν επιβληθεί συνολικά 466 διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 516.298,56 ευρώ, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί 119 συλλήψεις για πρόκληση φωτιάς
Φωτιά στη Βοιωτία