Ελλάδα

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για κορονοϊό: Πρέπει να τρέξουμε να εμβολιαστούμε, όχι απλώς να πάμε

Την προτροπή να δούμε το θέμα του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού «σαν τοίχο προστασίας», εξέφρασε το Σάββατο (10/4) ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Τόνισε δε ότι «ιδιαίτερα εμείς οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες, πρέπει να τρέξουμε για να εμβολιαστούμε, όχι απλώς να πάμε».

Επιπλέον, σε δήλωσή του στην ΕΡΤ, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εξήγησε, ότι «έτσι προστατεύουμε όχι μόνο τον εαυτό μας, αλλά και τους άλλους ανθρώπους. Και η χριστιανική αγάπη αυτό λέει». Σημείωσε επίσης ότι «πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους επιστήμονες και στους ειδικούς και να μη διστάσουμε να εμβολιαστούμε, ώστε να γίνουμε ο τοίχος που θα μπορέσει να εμποδίσει την περαιτέρω ακμή της ασθενείας του κορονοϊού».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανυποχώρητοι στα μπλόκα οι αγρότες αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους - Αποκλείουν το λιμάνι του Βόλου
Οι αγρότες έχουν στήσει μπλόκα σε όλα τα τελωνεία στα βόρεια της χώρας και επιπλέον -εκτός από τις βασικές οδικές αρτηρίες- άρχισαν να κλείνουν και τους παράδρομους
Αγρότες στη Νίκαια της Λάρισας