Ελλάδα

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του – Σήμερα το εξιτήριο από το «Γεννηματάς»

«Οι εξετάσεις του είναι θαυμάσιες», σχολίασε ο Μητροπολίτης Βαρθολομαίος
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έως το μεσημέρι της Δευτέρας (13.10.2025) αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο «Γεννηματάς» ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μεταφέρθηκε την Κυριακή με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο νοσοκομείο καθώς ξεκίνησε να μην νιώθει καλά. Αν και τα συμπτώματα δεν τον ανησύχησαν, λόγω της ηλικίας του αλλά και της θέσης του, κρίθηκε απαραίτητη η γνωμάτευση από τους γιατρούς.

Στο σήμερα, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», αισθάνεται πολύ καλύτερα ενώ οι εξετάσεις του βγήκαν καθαρές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του ήταν αρκετά ενεργητικός και έτοιμος να ξεκινήσει να ευλογεί τους υπόλοιπους ασθενείς.

Ο Μητροπολίτης Βαρθολομαίος, μίλησε στην ίδια εκπομπή για τη νοσηλεία του Αρχιεπίσκοπου.

«Μιλήσαμε, είναι χαρούμενος και ευδιάθετος που θα βγει από το νοσοκομείο. Χθες ήταν αρκετά κουρασμένος γιατί την προηγούμενη εβδομάδα ήταν γεμάτο το πρόγραμμά του λόγω των εργασιών αλλά και της χειροτονίας του νέου επισκόπου Σκιάθου. Αισθάνθηκε κόπωση και πήγε προληπτικά στο νοσοκομείο. Οι εξετάσεις του είναι θαυμάσιες και είναι έτοιμος να επιστρέψει στα καθήκοντά του. Ένιωθε κόπωση στα πόδια», αποκάλυψε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έκρηξη στην Πλάκα: Για μήνα του μέλιτος είχε έρθει στην Ελλάδα το ένα από τα ζευγάρια των Αμερικανών – Ήταν 3 μηνών έγκυος η κοπέλα
Ο Φλόριν Χότζα και η Ερίσα Τσάνι, που ήταν έγκυος, είχαν παντρευτεί πρόσφατα και ήρθαν στην Ελλάδα για τον μήνα του μέλιτος. Για διακοπές είχε έρθει και η αδελφή του Φλόριν με τον σύζυγό της
Οι τουρίστες που έχασαν τη ζωή τους από την έκρηξη στην Πλάκα
Η υπόθεση Μαζωνάκη βάζει τέλος στους γιατρούς «influencers» – Αυστηροποιούνται οι κανόνες ιατρικής διαφήμισης
Η τραγική κατάληξη και οι δικαστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου στον χώρο των ανεξέλεγκτων ιατρικών και αισθητικών παρεμβάσεων
Γιατροί influencers