Ελλάδα

Άρχισαν τα όργανα! Οι αγρότες ετοιμάζονται να κλείσουν δρόμους

Σε πανελλήνια σύσκεψη, προκειμένου να στήσουν «ισχυρό μπλόκο στην φοροεπιδρομή της κυβέρνησης» καλεί την Κυριακή 18 Οκτωβρίου τους αγρότες η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων, στις 12 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, καλούνται όλοι οι αγροτικοί σύλλογοι, οι ομοσπονδίες, οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, να πάρουν μαζικά μέρος στην σύσκεψη, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις «για την οργάνωση πανελλαδικών αγροτικών κινητοποιήσεων ενάντια στην αντιαγροτική πολιτικής της ΕΕ και της κυβέρνησης».

 

Παράλληλα, η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων, στρέφεται κατά της «Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων» η οποία συνεδριάζει την ερχόμενη Κυριακή 11 Οκτωβρίου στην Νίκαια, και η οποία, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «υπηρετεί τα συμφέροντα μιας χούφτας μεγαλοαγροτών και, επί της ουσίας, συνδράμει την κυβέρνηση στη νέα επίθεση κατά των μικρομεσαίων αγροτών». Μ. Αποστολοπούλου.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει θύμα του 42χρονου μαστροπού: «Ο “κοντός” έστελνε κορίτσια σε βίλες, έπαιρνε 2000€ το κεφάλι»
«Χαράκωνε τον εαυτό του, χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο και το μάτωνε και φώναζε ότι εμείς φταίμε ότι τα κάνει αυτά» αποκαλύπτει ένα εκ των 5 θυμάτων του 42χρονου μαστροπού
Ο 42χρονος «κοντός» μαστροπός
2