Τρίτη, 28 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΑΣΕΠ 3Κ/2018: Η νέα προθεσμία υποβολής

ΑΣΕΠ

Παρατείνεται η προθεσμία για την Προκήρυξη του ΑΣΕΠ 3Κ/2018. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του Οργανισμού με όλες τις λεπτομέρειες.

Δεδομένου ότι παρατηρήθηκε μεγάλο ενδιαφέρον για την ΑΣΕΠ Προκήρυξη 3Κ/2018 και προκειμένου να διευκολυνθούν οι υποψήφιοι, ανακοινώνεται ότι η προθεσμία υποβολής παίρνει παράταση.

ΑΣΕΠ Προκήρυξη 3Κ/2018: Παράταση και πληροφορίες

Αναλυτικά, μέχρι χθες, είχαν υποβληθεί περισσότερες από 27.500 αιτήσεις. Μάλιστα, ήδη βρίσκονταν υπό επεξεργασία περισσότερες από 28.000 αιτήσεις. Έτσι, προκειμένου να διευκολυνθούν οι υποψήφιοι παρατείνεται. Συγκεκριμένα, παίρνει παράταση μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Μαρτίου 2018.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται, για τους υποψήφιους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ως εξής: Με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και τη 12η Μαρτίου 2018 ημέρα Δευτέρα.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες). Αυτό γίνεται με ευκολία ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Επισήμανση:

Οι υποψήφιοι που διαθέτουν τα προσόντα για την πλήρωση θέσεων της κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με κωδικό τίτλου 705 και 714 (Β΄ Επικουρικός Πίνακας) και επιθυμούν να συμμετάσχουν και για τις θέσεις της Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης κατά την προθεσμία υποβολής αιτήσεων αυτής από 8 Μαρτίου 2018 έως 23 Μαρτίου 2018.

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα. Τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε αδυναμία υποβολής.

Το ΑΣΕΠ δεν φέρει ευθύνη για τυχόν αδυναμία που οφείλεται στους προαναφερόμενους παράγοντες.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις