Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Η αποζημίωση των συμμετεχόντων σε επιτροπές

Στα ίδια επίπεδα με τις προηγούμενες χρονιές διατηρείται για το 2016 το ύψος των αποζημιώσεων που δικαιούνται τα μέλη επιτροπών και όλα τα υπόλοιπα πρόσωπα που μετέχουν στις διαδικασίες του ΑΣΕΠ για διορισμούς ή προσλήψεις στο δημόσιο τομέα.

Το ποσό αποζημίωσης για κάθε περίπτωση καθορίζουν με κοινή απόφασή τους ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Χριστόφορος Βερναρδάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, έχει ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2016 και αφορά συγκεκριμένα προέδρους, μέλη, εισηγητές, βοηθοί εισηγητών, γραμματείς, βοηθούς γραμματέων και λοιπών προσώπων που μετέχουν στις διαδικασίες γραπτών διαγωνισμών ή προσλήψεων με σειρά προτεραιότητας ή λοιπών επιλογών (προετοιμασία, διεξαγωγή, υποστήριξη αποτελέσματα) της Ανεξάρτητης Αρχής Επιλογής Προσωπικού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διεθνής Ημέρα Μνημείων: «Πλημμύρισαν» οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία λόγω ελεύθερης εισόδου
Σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις διοργανώνονται σε μουσεία, μνημεία και χώρους πολιτισμού, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για όλους - Η ημέρα έχει οριστεί από την UNESCO και το Διεθνές Συμβούλιο Μνημείων και Τοποθεσιών (ICOMOS)
Τουρίστες στην Ακρόπολη
Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Κεφαλονιάς: «Παρίστανε την νοσηλεύτρια» η γυναίκα που έκανε τις καταγγελίες μετά τον θάνατο της Μυρτούς
«Ψευδώς ανέφερε ότι οι γιατροί δεν ήταν παρόντες στο ΤΕΠ κατά την άφιξη της άτυχης 19χρονης κοπέλας με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με βάση τις μαρτυρίες της βάρδιας του νοσηλευτικού προσωπικού»
Διάδρομος νοσοκομείου 5