Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για μόνιμες προσλήψεις στον ΕΦΚΑ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων στην προκήρυξη 9Κ/2022 του ΑΣΕΠ για 173 μόνιμες θέσεις, με σειρά προτεραιότητας, προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), ξεκίνησε από σήμερα (09.01.2023).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην προκήρυξη (παράρτημα Β΄).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023, και ώρα 14:00.

Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι πρέπει να αναγράψουν τον κωδικό παραβόλου στο κατάλληλο πεδίο της ηλεκτρονικής αίτησης και να καταβάλουν το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι την υποβολή της αιτήσεώς τους, αλλιώς η αίτηση δεν οριστικοποιείται.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική ανακοίνωση του ΑΣΕΠ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Basketgate: «Παράλογη η ποινική δίωξη, θα αθωωθεί πανηγυρικά», λέει για την προφυλάκιση του Ηλία Κορομηλά ο δικηγόρος του Απόστολος Λύτρας
Ο δικηγόρος του πρώην αρχιδιαιτητή αμφισβητεί τα στοιχεία της δικογραφίας για το σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες στο μπάσκετ και προαναγγέλλει προσφυγή κατά της προσωρινής κράτησης
Ο διαιτητής Ηλίας Κορομηλάς