Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την προκήρυξη 63 θέσεων στο Υπουργείο Ναυτιλίας

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την προκήρυξη 63 θέσεων στο Υπουργείο Ναυτιλίας

Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση 63 θέσεων στο Υπουργείο Ναυτιλίας και στα Νομικά Πρόσωπα αυτού. Δείτε πότε λήγει η προθεσμία.

Εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 7Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 19/15-6-2017 & ΦΕΚ 20/21-6-2017 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 63 θέσεων τακτικού προσωπικού και ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Κεντρική Υπηρεσία) και στα Νομικά Πρόσωπα αυτού (Λιμενικό Ταμείο Ν. Φθιώτιδας, Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας, Οίκος Ναύτου, Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε., Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε., Οργανισμός Λιμένα Καβάλας Α.Ε.), στη Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων, στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και στην Ανώνυμο Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου – ΑΕΔΙΚ Α.Ε. (Υπ. Οικονομικών).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Σχετικά επισημαίνονται και τα ακόλουθα :

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 26 Ιουλίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00.

Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και την 31η Ιουλίου 2017, ημέρα Δευτέρα.

Δείτε εδώ αναλυτικά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε