Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

ΑΣΕΠ: Οι πίνακες για την Προκήρυξη 3 θέσεων ευθύνης στο Υπουργείο Εργασίας

ΑΣΕΠ

Αναρτήθηκαν από τον ΑΣΕΠ οι πίνακες για την Προκήρυξη 3 θέσεων ευθύνης στο Υπουργείο Εργασίας. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση.

Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης για την πλήρωση 3 θέσεων ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης καταρτίσθηκαν τα αποτελέσματα.

Η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ

Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν από το 1ο Ειδικό Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων (1ο ΕΙ.Σ.Ε.Π.), οι Πίνακες Κατάταξης και Αποκλειομένων για τις θέσεις ευθύνης:

1. Γενική Διεύθυνση Εργασιακών Σχέσεων, Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία και Ένταξης στην Εργασία

2. Γενική Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης

3. Γενική Διεύθυνση Κοινωνικής Ασφάλισης

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση στο ΑΣΕΠ από την Παρασκευή 13-4-2018. Η προθεσμία ισχύει έως και την Τρίτη 17-4-2018 και ώρα 14:00. Αυτό γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr).

Στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ έχει αναρτηθεί Εγχειρίδιο με αναλυτικές οδηγίες χρήσης. Οι οδηγίες αφορούν στη συμπλήρωση και την υποβολή της ένστασης.

Για τυχόν τεχνικές  διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών ενστάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Οργανισμού τηλεφωνικά (2131319100) τις εργάσιμες ημέρες κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 14:00 ή μέσω e-mail στο helpdesk@asep.gr

Δείτε εδώ τον πίνακα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις