Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΣΕΠ: Πίνακες κατάταξης για τις θέσεις ευθύνης στο Υπουργείο Εσωτερικών

ΑΣΕΠ

Αναρτήθηκαν από τον ΑΣΕΠ οι πίνακες κατάταξης για τις θέσεις ευθύνης στο Υπουργείο Εσωτερικών. Δείτε τους πίνακες με τα ονόματα.

Το ΑΣΕΠ γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης  για την πλήρωση 2 θέσεων ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέας Εσωτερικών και Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) καταρτίσθηκαν, από το 3ο Ειδικό  Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων, οι πίνακες κατάταξης και αποκλειομένων.

Όσα ανακοίνωσε ο ΑΣΕΠ

Συγκεκριμένα, από τον ΑΣΕΠ ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τη θέση ευθύνης:

  • Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Αναπτυξιακής Πολιτικής
  • Γενική Διεύθυνση Εσωτερικών – Τομέας Μακεδονίας και Θράκης

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση στο ΑΣΕΠ από την Τετάρτη 2-5-2018. Η προθεσμία ισχύει έως και την Παρασκευή 4-5-2018 και ώρα 14:00. Μάλιστα, γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου.

Στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ έχει αναρτηθεί  Εγχειρίδιο με αναλυτικές οδηγίες χρήσης για τη συμπλήρωση και την υποβολή ένστασης.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών ενστάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του Οργανισμού τηλεφωνικά (2131319100).

Δείτε εδώ τους πίνακες με τα ονόματα για τον Τομέα Εσωτερικών και εδώ για τον Τομέα Μακεδονίας και Θράκης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις