Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

ΑΣΕΠ: Πρόσκληση για την πλήρωση θέσης διοικητικού γραμματέα στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής

ΑΣΕΠ

Εκδόθηκε από τον ΑΣΕΠ η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής για την πλήρωση θέσης Διοικητικού Γραμματέα. Τι ισχύει.

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής για την πλήρωση θέσης Διοικητικού Γραμματέα του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

ΑΣΕΠ: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Πρόσκληση

Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος έχει αναρτηθεί στο Πρόγραμμα “ΔΙΑΥΓΕΙΑ”. Εναλλακτικά, υπάρχει στους ιστότοπους του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και του ΑΣΕΠ (www.immigration.gov.gr και www.asep.gr αντίστοιχα).

Επισημαίνεται ότι, δικαίωμα συμμετοχής στην εν λόγω Πρόσκληση  έχουν τα μέλη του Μητρώου του άρθρου 1 του Ν. 4369/2016. Καθώς και υποψήφιοι που δεν υπηρετούν στο δημόσιο τομέα κατά την έννοια του άρθρου 2 παρ. 1 περ. α΄ του Ν. 4369/2016.

Για τη συμμετοχή τους στην Πρόσκληση οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση υποψηφιότητας στο ΑΣΕΠ. Πώς; Αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου. Με την αίτηση υποβάλλεται ηλεκτρονικά και αναλυτικό βιογραφικό. Σκοπός αυτού είναι οι υποψήφιοι να αξιολογηθούν πληρέστερα κατά τη διαδικασία επιλογής από το Ειδικό Συμβούλιο Επιλογής Διοικήσεων (Ε.Σ.Ε.Δ.).

Αναλυτικές οδηγίες χρήσης για τη συμπλήρωση και την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων υποψηφιότητας έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ (Βοήθεια → Εγχειρίδια Χρήσης).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 ώρα 08:00. Λήγει την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 ώρα 14:00.

Για τυχόν  τεχνικές  διευκρινίσεις  και μόνο  σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διοίκησης του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100), τις εργάσιμες ημέρες, κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 14:00, ή μέσω e-mail στο helpdesk@asep.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις